Header

Thursday, August 06, 2009

Over excited!

Tengah malam semalam (dh pagi dh pun) aku smpi ke Umahku Syurgaku...

Aku bajet time tu damia dah tido..
Sekali, time viona bukakan pintu pagar utk aku,
Anak dara tu tak tido lg..
Masih segat bugar..

Dari jauh, nampak je aku terus dia jerit
"Alid alid!" Sambil tgn dia dok tuding jari menunjuk pada aku..
Kuat gilak dia sebut nama aku tu..

Pastu terus dia kata "Hugggggg"
And terus depa tgn...
Aku lak time tu tgn tgh penuh ngn beg n brg2..
Dia nampak je tgn aku penuh, terus dia kata
"Nak awak nak awak" (nak bawak)..

Pandai dia offer diri dia nak tolong aku..
Aku yg letih terus jd segar..

Lps tu terus naik bilik..
Aku tak sempat nak tukar2 baju,
Damia dh ajak duduk ngn dia baca buku sama2..
Layankan je la seminit dua..

Pastu aku bgn nak tukar baju..
Damia melalak mengamuk soh aku teman dia baca buku tu..

Layan lagi llm 5 minit..
Pastu aku bangun n naik atas katil..
Sembang2 ngn bonda..
Damia nmpk aku se.bang2 ngn bonda, terus meraung!
Siap merajuk lagi kau!
Bawak diri g ke bucu bilik then menagis kat situ..

Sian la plak kat damia..

Terus amik dia naik atas katil..
Tapi dia tak bg bonda n walid dok dkt2..
Ahahaa..

Anak dara kitorang ni kuat menjeles..

Last2 birthday girl ni tertido kat tgh2 kitorang..
Bgn pagi td dia senyum riang je..
Mybe dia tgk walid ada ngn dia..
Rindu aaa tu kot walid kuar keje 3 hari...

Hihihi..

*aku lom hbskn lg kelas pasal Gold Investment aritu.. Nnti aku smbung lg ada byk info aku nk share wt pengetahuan kita semua.




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

J@J@ / Bini The Rock said...

macam tau2 je hari ni besday dia kan???

"Happy besday Avin Damia"

jgn nakal2 yea...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. damia dah pandai kan.. dia rindukan walidnya la tu.. :D

tuberose78 said...

damia dah besar dah..

Cath J said...

Happy Bday to your princess... (Sedih nya tak dapat dtg.. kiaorg nak balik Sabah... byk bende kena kejar time tu... T_T).... nxt time lah... (Raya ke.. ;-p)

Softtouch [Hanim] said...

rindulah tu ngan walidnya..smpai jeles ngan bondanya..telatah anak kan dari penat terus xpenat..he he he

rasp said...

alahai...rindu banget lah tu :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!