Header

Friday, August 14, 2009

Pejam celik pejam celik

Dah nak berlabuh dah pun tirai hari jumaat..

Entah kenapa minggu ni kitorang team mv.com rasa mcm cepat sgt..
Terlalu cepat..
Sedar2 je dah ari jumaat

Rasanya maybe sbb jadual minggu ni yg pack..
Dgn beday party aritu yg still terasa lagi lelah n penatnya..

Byk bende best dlm minggu ni berlaku..
Damia pun demam minggu ni..
Alhamdulillah dia dh ok
Tinggal batuk je lagi..
Tapi batuk dia kuat!

Esok dh sabtu
Esok jugak jadual padat..
Nak singgah umah sedara mara siang harinya..
Dah lama rasanya kita tak beramah mesra ngn sedara mara..
Hidup ni mesti seimbang
Dgn kawan rapat, saudara mara jugak takleh lupa..

Dan maybe ujung minggu ni jugak weolls nak pi pasang lampu n kipas untuk apartment baru tu..
Dan jugak nak pi gotong royong bersihkan umah tu..
Berhabuk..
Kene basuh dulu..
Kene Azankan dulu.. Halau memana makhluk halus yg mungkin dah tersalah menginap kat umah tu kan..
Cepat settle sume tu, cepat la weols boleh sewakan pulak

Ok lah
Semoga korang semua pun sentiasa berbahagia dgn kehidupan masing2..
Dan semoga ceria berhujung minggu..

*ada sesapa mau join kitorang bergotong royong membasuh apartment tu? Hahaha

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

5 Comments Uols:

Cik Wanie said...

tuelah pasal kan,
kejap saja masa tue berlalu,
pejam celik pejam celik,
esk Cik Wanie trun KL lagik,
buang tebiat apa aku nie kannn,
hik hik hik hik...

nak tolong gotong-royong ok saja,
tapi tue lah,
wanie pulak masa tue dlm bas,
wakakakakakakaka:)

apapun selamat bergotong-royong kan;)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hi Wanie kat atas tu......Lalalala

Skrg ni,mmg terase ketare sgt,mase berlalu cepat.....seminggu lagi,dah nak puase...
hmmmmm,Kite umat Islam,beringat2 lerrrr.....Mase berlalu pantas,adalah salah satu petande akhir Zaman.....
Wallahualam......

Dj Epoi said...

Salam....

Cepat !
Pantas!

Enry nih juga dah start macam BAS EKSPRESS siut!!! laju tak hengat.....
Sekali pubblish....sampai tak terkejaw Gua siut!!

atty's said...

pejam celik abis dah seminggu...

tuberose78 said...

nak wat kenduri buka rumah nanti jemput ler kitorang..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!