Header

Monday, August 24, 2009

Perhatian : KELUARGA MV.COM

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,
Buat semua yang telah mendaftar sebagai "Keluarga Mv.com", sila ambil perhatian.
Lately ni aku terima beberapa complaint ada yang kata tak dapat pun sebarang email from us...
Sepatutnya, sebagai ahli "Keluarga Mv.com", korang akan dapat sekurang2nya 1 email hampir setiap hari..
yang mana email tu adalah sinopsis kepada entry2 yang telah dischedule untuk hari tersebut..
(ye.. kepada mereka2 yang mulut lembik tu, silalah maklum bahawa semua entry di masviona.com ni adalah scheule entry. if tak tau apa makna scheduled entry tu, silalah jangan berlagak pandai!)
So buat mereka yang tak dapat email from us, please check dalam folder junk/spam mail korang..
aku takut email hosting korang tersalah anggap email from "Keluarga Mv.com" as spam..
Mungkin ada lagi yang tak tau apa itu "Keluarga Mv.com"?
takpe.. pendaftaran sentiasa dibuka..
leh dapatkan info kat sini - Perkenalkan: Keluarga Mv.com
Thanks for the support!!!!
MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Kaseh said...

yaya saya sudah lama register..n saya sgt suka n proud to be one of mv.com family...muehehe..good monday morning to all..zassss sambung buat keje..

tuberose78 said...

oo..ada dapat jer emel korank..

momguess said...

wakakaka
mulut lembik???
sapa lah tu yerrr

Gieyana said...

Cantik la picca nih...spontan jer aksi kesemua ahli keluarga MV nih..hiks!

^^ alaa..dont bother ngan owg yg mulut lembit tue...hiks!

Hezesuze said...

aishhh already register

*ayu* said...

caya la MV!
moga terus maju! :)

aammiinn..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!