Header

Friday, August 07, 2009

Pre Mini Celebration

happynye bonda bila tgk avin damia happy....:)


Weols terpaksa celebrate besday avin damia malam tadi patutnya malam semalam kan. Dah tu malam semalam tuh walid dia sampai umah pun dekat kol 12.15am gitu kan ngan penatnya ngan anak dia yg hover excited coz leh lepaskan windu dendam dia kat walid dia pas 3 hari berjauhan kan......huhuhu (tp aku rasa dia leh rasa yg malam tuh hr spesel dia kot...lain macam je aku tgk tuh)

Tapi tuler smlm pun weols sambut agak kelewatan gitu coz before tuh gi sana sini dulu tenpah cake ler segala bagai (dlm banyak² hal cake lak aku terlupa nak gi order awal²...nasib baik sempat lagi) pastu gi lak memborong stock bahan basah n kering untuk umah....huhuhu biasalah setiap bulan mesti memborong 1 trolley kdng² 2 trolley...huhuhu itu stock utk sebulan sampaikan cashier tuh siap tanya banyaknye kak stock sebulan ke 2 bulan nih....huhuhu. Padahal 1 trolley jer pun aku senyum jer n ckp sebulan jer dik...hikss

Pastu baru kesempatan gi celebrate besday anak dara tuh....ala xde ajak sesapa pun weols jer lah. Dah alang² weols nak dinner (dinner ke supper kol 11.30pm...uhukss) so masa kat kedai cake tuh beli ler satu mini cake nih.

Mini sudah xde sapa nak makan pun prebetsabu bukannya makan cake sgt pun aku pun tgk mood so smlm cake tuh separuh kasi kat akak kedai makan tuh n balance tuh avin damia n bibik jer yg makan itu pun tak habis ada lagi balance sket.

Jom layan picca tgk gelagat anak dara nih tiup n potong cake...hikssss

siap bangun tuh nak blow candle tuh...hiksss

bonda tumpang blow sekaki klu tak tak terpadam lilin tuh...hiksss

tolong potong sama....ahaksss (eh ini besday anak ke maknye nih???....wakakaka)

happy lepas bonda walid n bibik nyanyikan lagu happy besday to u kat dia....hiksss

peace...weols bertiga...bibik yg snap kan...bibik dah terror skrang nih

Oklah jupe Ahad nih untuk propernye celebration ye.....:)


Author's note: Tenkiu pd semua yg wish untuk anak dara weols tuh. Sesungguhnya weols sgt hargai semua wish n doa² serta adiah² dr kalian semua n pada yg sudi dtg ahad nnti sekalung penghargaan weols berikan n juga yg terbaru tenkiu sgt² pd enzek aka mak ngah avin damia yg w/pun tdk dpt hadir tetapi telah menghadiahkan sesuatu kepada avin damia dengan men "transfer" kan sejumlah amount ke akaun bonda damia...ahaksss.....TQ....TQ n TQ...to all of u.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

tuberose78 said...

uwaaa.. tak aci ni.. tak puas hati... nak mintak enzek aka mak ngah avin damia men"transfer"kan jugak sejumlah amoun tuk besday safiyyah aritu...!!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. damia skkee tgk kek ya.. rasa happy je tgk..
eemmm akak harap semua berjalan ngan lancar insyallah..

to PS ; takyah la planning nak memujuk cik abg akak tu.. takde maknanya berubah.. sebab kami tak dpt menghadiri adalah satu perkara yg memang tak blh nak elak dah.. :D

rasp said...

dah lulus ke damia tiup lilin tu :D
rezki damia lah kan tu sis...

nURmALa mAZLan said...

kak mas,
kita x dapat datang la nnt birthday Damia
sbb kat umah kita ada kenduri sambut Ramadhan

Cath J said...

Ishhh ishhh... gerammm nyer tengok c comel tu.. mesti lagi comel time jadi princesss.....

Sedihhhh tak dpt join T_T

Sis-Lin said...

hepi besday bt damia...nnti mesti hepi sngt dia tu ms sambutan party tu nnti..hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!