Header

Friday, August 07, 2009

Present Form Sarawak Wish form Cutemiut

Malam semalam dpt email dr seseorang nih katanya dia ada anta present kat avin damia but bila check kat pos laju dah 2 hari dok dlm tracking draft then dia email ler mintak aku follow up based on tracking item yg dia sesiap kasi.....huhuhu

So aku pun terus ler menelefon pos laju rupanya diorg dah anta ke rumah but bibik lak tak keluar gi amik so aku decided better aku wat selft pickup jerlah senang coz if nk mtak diorg buat second delivery makan masa 2 hari lak kan.


sempat gak ler snap bumbung poslaju bangi nih ahaksss mcm org giler talak lak rasanya ye lah kata org if giler talak tuh if xdpt tgk muka dpt tgk bumbung rumah pun jadikan (owwhhh nonsence xde kaitan sama sekali ok...hiksss)

Lepas dah amik bondanya yg excited...hiksss
(motif peluk present tuh sampai camtuh sekali adalah bersebab tuh...hiksssss.....lu pk ler sndrik kan...hiksss)


Petang bawak balik ke rumah....serahkan pada penerima yg sepatutnya....adoyaiiii ghopernya dia lagi teruja.....wakakaka.

Kisahnya even saya on leave semalam tetapi saya juga tidak berada dirumah kuar pagi mcm nak masuk opis lepas tuh meneman prebetsabu meeting ngan client sejam dua....huhuhuhu (biasalah suami terchenta ku itu...harus ada aku disebelah baru bersemangat waja...ahaksss)

Lepas tuh weols men "yetel" kan apa² urusan yg patut sehingga ler kepetang.....adoyaiii rupanya lagi penat bercuti drp bekerja ye...ahaksss.

Actually picca nih ada byk but aku just pilih random jer ni...hiksss

Avin damia dpt patung baby pinky yg cute sgt...hiksss (Tq
.....bondanya mewakili avin damia)


Avin damia berlagak kengkononnya sedang membaca kad ucapan drp pengirimnya lah tuh....aunty amy...hiksss

punya ler dia excited tak sabar² nak tunggu bondanya bukak..uhuksss

Isi kad ucapan drp amy yg sweet like candy tuh....hehehe

sesi huggggggg baby baru dia

So semalam weols bukan bertiga tidur ats katil tuh but ber4.....kuang3x.....dah tuh avin damia bawak baby dia tuh naik tidur sesama ngan weols gak....huhuhuhu

Perperpun weols sekeluarga nak berterima kasih sgt² dekat amy even tak pernah jupe lagi tapi insyaallah kita akan berjumpa jugak satu hati nnti tungggu kedatangan weols sekeluarga ke Sarawak ye amy.....thanks a lot.

Dan tak lupa juga weols nak berterima kasih jugak kat aunty cutemiut avin damia yg siap sms wish besday dan juga tak disangka² siap buat buat n3 khas lagi untuk wish besday kat avin damia nih....huhuhuhu

Thanks byk² ye cutemiut......tp sedih sket ler coz akak sefamili tak dpt join besday party avin damia nih....huhuhuhu....damia misss mirul...hiksss





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Arabella said...

wah,hapinya tgk avin damia suke de presents.. cute sgt,ok ill wait for u ol dtg kchg.. xsbr nk jmpa ngn little avin..

tuberose78 said...

suker nyer dia dapat hadiah baby pink!!

masviona said...

arabella:
tulah akk pun happy tgk dia bukan main suke lagi...hiksss

weols pun tak saba nak jupe ngan amy gak....insyaallah ada rezki leh jupe...:)
Tq pd amy ye...:)

tuberose:
tuler psl sampai angkut bawak naik tidur sesama tuh...hiksss.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. best damia dapat hadiah ya.. ckp pasal hadiah kan..
viona, plse sms akak add ya.. add viona yg hari tu.. tak ingat kat mana akak letak.. nak g pos hadiah damia gak ni :D

rasp said...

comel tu aksi dia membaca tu...
and looks like she lovessss the pressie :)

Cath J said...

awww.... soooo cuteeee.....

Note: Oh boleh guna pembungkus hadiah mcm tu je utk pos laju yerr??? ingatkan mesti balut ngan kertas kuning... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!