Header

Thursday, August 06, 2009

Projek masih diteruskan

Walaupun kebelakagan ni kerje byk pulak hal yg pelu dibereskan,
Tp sempat jugak aritu aku terjah ke Jalan Pasar...

Untuk apa g sana?

Igt x lg n3 yg viona post aritu?
Pabila Prebetsabu Bersemangat tu..
Yg viona cerita aku tgh ada special DIY Projek utk beday party nnti..

Oleh kerana time tu hanya 80% je dr teori aku berjaya dibuktikan,
So ku singgah jln pasar utk cr komponen elektronik bg menjayakan eksperimen ni..

Hihi..

Lg 2 hari nk prty..
Xtau la sempat ke idak aku menyempurnakan ujikaji aku utk party damia ni..

Hihi..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

8 Comments Uols:

Softtouch [Hanim] said...

ape lah tu yer..xsabar nk tau

rasp said...

jeng jeng jeng....
amende lah agaknya tu ek...

CuTeMiUt78 said...

uish.. pe la kebendanya tu..

tuberose78 said...

hahaha.. mcm tua jer apa projek korank tuuu...

tuberose78 said...

ops.. tua=tau

joegrimjow said...

ahaaa
cam xley p je
sedey2
ni pon xkonpem lagi ke kl ke x

mummYaeesh said...

woohoo..jgn meletopp istana tu nanti sudah la yer tuan hamba..ahaks

Cath J said...

T_T... nanti letak byk2 photo during bday tu yer... mesti best.. ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!