Header

Wednesday, August 19, 2009

PS n MV Dedua Flat

Sowi guys!!!

Hari nih bangun2 nahhhh 48 email masuk semuanya comment from MV.com n MV collection.

5 missed call n berpuluh2 org tego thru YM, padan ler hanset dok nyala blink2 merah jer.

Weols hari nih dedua flat, aku dr semalam pening gilos babas yg aku ingt before tertido dok merenggek2 kat prebetsabu.

Avin damia dok sebelah kejap2 usap kepala kejap2 dada bila walid dia ckp "bonda sick xsehat" then aku pun xsedar bila aku terlelap dlm usapan anak n suami terchenta.

Bangun pg aku bitau prebetsabu nak rehat kt umah xnak masuk opis but kejut ler dia soh gi opis sekali pg td dia lak yg merenggek2 pening kepala....kepala pusing2 katanya.

So acara pg nih dh terbalik code bonda n damia lak yg usap walid huhuhu.Bila walid dh sleep balik aku siap2kan anak dara tuh bagi dia wat xtvt dia kat bawah diawasi bibik n aku naik atas balik sambung rehat.....tittttonnnnn ngan walid dia

Tengah hari nih bangun sesiap weols nak gi klinik lak...huhuhu

Lepas dh puas rehat aku rasa dah ok lah sket xde pening2 lagi but batuk n suara masih belom ok lagi...huhuhu

Doakan weols dedua cepat baik ye uols.TQ muuuuaaaaahhh


Author's note: Hari ni Celcom punya BlackBerry service ada problem lagi...huhu.Itu yg prebetsabu tambah hangin tuh ngadu kat Celcom kol 3 ptg nnti baru ok satu Mesia katanya....aku hanya mampu bersyukur n tersenyum coz aku pkai Maxis...hikssss so far xde problem lagi hehehe
Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

15 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

take gud care

nURmALa mAZLan said...

harus la doakan kak mas ngan prebet sabu cepat sembuh..take care ye... nak lagi cepat sembuh... sila lah saling usap-mengusap..wakakakaka~

rasp said...

la cian nye dia...
jgn lupa makan ubat..
have a gud rest and take care ya!
smoga cepat sembuh...

★ Nu♥ℜul ★ said...

semuge aunty mas & uncle ps cepat sembuh k .. mkn ubt ..
jage dri =)

Uncle Dol said...

kesiannya.. get well soon... =]

Diarihatiku1976 said...

semoga cepat sembuh ya.. jgn lupa makan ubat

Mr Hazizul said...

Korang pegi shopping crocs x bagi tahu aku pun.... tghari tadi.... ptg bru aku pegi....

lily lotus said...

have a good rest...

atty's said...

makan ubat ye mas..minum air banyak2..

tuberose78 said...

moga cepat sehat.... join singgahsana tak sabtu ni?

Dee said...

take care ye both of u..

Ada Ayrissa said...

siannya...
moga akan kembali sehat n ceria spt biasa...
take care!

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian dua2 flat yo.. semoga cepat sembuh hendaknya..

Kaseh said...

moga cepat sihat mas n ps.. jgn keja kuat sgt.. rest wokay..

MatAhaRiKu said...

erm seakrang memang musim sakit..el nino n wabak h1n1..so outdoor activity memang menjamin untuk sakit..so take care n jgn lupe pakai tisu mase bersin n basuh tgn pastu..tkut damia terjangkit lak :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!