Header

Tuesday, August 25, 2009

PULANGKANNNNNNNNNNN !!!




PULANGKANNNNNNNNN !! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!

Hah ada gaya Ponti tak ahkak jerit gitu.. bulan pose hantu sume kene ikat

Aku tengah gerrrraammm ni...
kasut CTO Mv.com, Prebetsabu sudah hilang..
ghaib...
magic...
tragic...

padahal baru Sabtu aritu aku ada nampak lagi kasut tu kat area tempat letak kasut umah tu...
Alih² tup² senin tu si PS nak g keje, dia merata hala carik kasut dia tuh dah yillekkkk...

Nak kata Mat Gian cilok, tak pernah lak dgr kawasan umah aku ni ada mat gian...
adoiiiiiiii..

Lari la bajet raya ni nak kene tambah dalam list kasut utk PS lak..
hikssss...

Perlu ke weols pasang alarm kat umah?


*alhamdulillah, setakat ni hanya kasut PS je yg aku perasan ilang.. jgn lah ada bende lain lak yg ilang lagi...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Kaseh said...

alarm adalah saangattttttttt perlu.. umah kaseh dulu kat puchong penah kena masuk org.. ikut pintu kecik yg macam tingkap tu je pun bleh masuk.. tapi lepas masuk org tuh kaseh tak pasang alarm pun.. cuma pasang logo ADT je..amek extra ofis punya;;haha bg org cuak sikit nak masuk.. padahal takde alarm pun.. :P

lily lotus said...

haha kreatif lah kaseh tu..apepun pasanglah alarm kalau boleh..sgt bahaya skrg ni..especially yg suka aim2 ni

syanis said...

seru jgn seru... mana tau kasut tu terbang pulang... hihihi gurau ja

masviona said...

kaseh:
ahaksss....mmg ler kreatif kaseh nih....pssstttt kalu ada lebih sticker tuh nak ler jugak nak tepek gak kat umah...hiksss

lily lotus:
itu ler psl kreatif jer si kaseh tuh..hiksss....nak pasang alarm bebtul xde budget lg tp satu hari rasanya mmg perlu lah


syanis:
geram betul ler ngan pencopek tuh...kasut gitu pun nak curik....ishhhh....tak halal tau...heheheh mmg nak kena seru sungguh nih

tuberose78 said...

buat la alarm tu.. at least itu dikira sbg usaha kita..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!