Header

Tuesday, August 04, 2009

Reminder: Princess Party is coming!

Guys n Gals out there!

Nak remind korang bahawasanya arini dah 4 Ogos...
lagi 5 hari je lagi utk majlis Princess Party for anak dara tu.. si Avin Damia..

hmm..
masih ada antara korang yang tak dapat wat keputusan nak datang or tidak?
hiihhi..

ramai gak yg dah RSVP..
thank you a lot..

yang mana masih 50-50 tu,
takpe..
pikir pikir dulu la..
ye la.. date 9 ogos tu kebetulan lak byk bertembung ngn event2 lain..
ramai yg ada sedara mara nak kawen.. ada wat kenduri sambut ramadhan etc etc..
tak kurang jugak 9 ogos tu ramai yg wat beday party gak.. huhuhu..

buat korang yang mmg dah kompom tak dapat hadir,
its ok...
maybe next time kita leh jumpe semula..

sedikit info buat korang semua,
alhamdulillah..
spt yang viona pernah nyatakan aritu dalam n3 Mv.com melangkah Setapak Lagi
yup, masviona.com telah di sponsor dalam beberapa kategori untuk Princess Party ni nnti..
secara khususnya, masviona.com telah mendapat pengesahan dari 4 penajaan...
alhamdulillah..

terima kasih kepada syarikat² yang mempercayai dan mengiktiraf pembabitan masviona.com di dalam arena blogging ni..
dan yg pastinya, penajaan dari anda semua pasti akan memeriahkan majlis tu..
PASTI !!

so, pada korang sume,
jgn lupa
9 Ogos 2009
Dewan Serbaguna Seksyen 7 bandar Baru Bangi
jam 3 pm !

Jumpe di sana !!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

Softtouch [Hanim] said...

mesti meriah n best party damia..time kasih sbb menjemput yer

MentaRi MaLaM said...

masih dalam dilema la nak g or tak..
dekat je dr UKM..
tp mcm segan nak dtang

aRe_uDear said...

adeii nie still dlm dilema lgi nih 50-50 nak g ker x.. kalo gtau last mnt bleh kan3x hehee.. tgh tggu result hubby jadi g outstation ker idak.. kalo x jdi leh join party avin damia nie.. huhuuuu.. p x p x p x p.... ?? huhuuuu

masviona said...

softtouch:
kita tgk nnti ler camne...hiksss...

mentari malam:
alahai yangg oooiii...nak segan apa lak dtg jerlah....shy² cat lak dia

dekat sgt dah tuh kan....dtg lah

are_udear:
owh tak konfem lagi ke ayu...huhuhu xperla if sempat tuh dtg jerla ye...:)

Cik Wanie said...

salam....

dgn penuh rasa berbesar hatinya,
Cik Wanie ingin katakan yg Cik Wanie & bonda tercinta akn trun MENCEMAR DULI,
jadi mcm biaslaah kannnn,
kali nie hamba dgn penuh rasa hormatnya,
akn HADIR memeriahkan majlis,
hik hik hik..

gtue kannn

Cath J said...

duhhh... aku masih menunggu keputusan hubby ni.... aku.. I mean anak aku *blush*.. nak2 sangat lah join2 party kaorang ni... ^_^

esok keputusan yerr...

masviona said...

cik wanie:
hiksss...cik wanie mesti ler kena dtg...dia kan org penting vvvvip gitu...hiksss

cath j:
ermmm hope dpt green light lah...hehehe
hehee...fuh kanan fuh kiri bior ler cath j dpt gren lite dr hubby dia...hiksss

rasp said...

rezki avin sis dpt sponsor gitu kan...usaha parents gak tu...syukur alhamdulillah..

lily lotus said...

tu dia macam artis kahwin siap dpt sponsorship..insyaAllah kita jumpa nanti kay!

tuberose78 said...

yeay.. yeay..! alhamdulillah... akhirnya dapat jugak akak dtg ke majlis yg gilang gemilang ni.. insyaallah...

oneyani said...

wah siap ade sponsor gitu...ade kelas!rugi la xdpt pg..dulu ms kt ukm..avin xlahir lagi..uhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!