Header

Friday, August 21, 2009

Sahur Masak Apa????

Dari semalam aku tak putus² doa moga keje prebetsabu sempat settle hari nih jugak....hiksss coz aku xnak aarrr bangun bersahur dinihari nanti dia xde bersama² weols tak syokkk laaaa dah ler hari pertama nak puasa kan...:)

Nak bersahur nnti aku pun tak tau lagi nak masak apa????? ermmmm nak masak apa erkk uols???? Masa gi beli barang dapur hari Rabu ritu aku carik² gak telur asin tp xdelah kat carrefour tuh selalunya ada jer if ada telur asin leh la wat tambah² lauk time bersahur best gak tuh.....:)

picca credit to mr google...:)


Esok time berbuka weols dah sepakat sesama famili nak berbuka di Hotel Singgahsana, PJ. First day berbuka puasa nih kena lak hari cuti so famili besar En Nasir n Pn Banon insyaallah akan berbuka puasa beramai² di Hotel Singgahsana Petaling Jaya.

Tahun nih insyaallah turn balik beraya di Kelantan.....hiksss so menyambut puase nih xdelah weols balik KG lagi coz simpan budget ler nak balik raya nanti dah ler tahun nih budget larik jer semedang but masih bersyukur coz weols masih mampu untuk berbelanja...alhamdulillah.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

lily lotus said...

selamat berpuasa!

Kaseh said...

selamat menyediakan juadah bersahur yg menyelerakan utk suami terchenta..dan selamat berpuasa utk mas dan famili...si tecik puasa dak..hehhee.. puasa gak tuh tapi minum susu...

masviona said...

lily lotus:
selamat berpuasa n salam ramadhan buat lily sekeluarga. maaf dipinta andai ada salah n silap tuh ye.

kaseh:
hiksss.....tq kaseh selamat juge untuk kaseh n semoga kaseh ceria selalu ok

hope this year si kecik nih tak kacau bonda n walid dia time weols bangun nak bersahur.....hiksss

rasp said...

wah plan berbuka utk esok dah ada ek...enjoy and slamat berbuka and bersahur and berposa :)

masviona said...

rasp:
aah dah ada dah sis....berbuka bersama famili gitu....every year pun mesti ada xtvt nih..cuma bezanya this year 1st day puase...cepat sket maybe sbb time cuti kan...:)

mummYaeesh said...

weols mmg tak pernah masak sahur..
biasanye mkn kat luar jek dgn ahkau tp oleh kerana tis yr maid ilek makanye ahkau baru jek tapau mee goreng basah utk sahur nnt..woohoo

turn raya kg mas ek??weols pun sama, tis yr turn blk jb..yahooooo

CuTeMiUt78 said...

oh.. dh siap plan nak berbuka kat mana ya.. hik..hik..hik.. :D

tuberose78 said...

sahur roti pon ok jugak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!