Header

Thursday, August 06, 2009

Sambutan kecil-kecilan

Lintas langsung from kedai kawasan umah kitorang..

Dh dkt jam 12 tgh mlm..
But still sempat gk wat sambutan kecil keciln wat puteri weolls..

Beli kek..

Hiks bersemangat anak dara tu tiup lilin..

Practice utk ahad ni ! Hiks

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

11 Comments Uols:

joegrimjow said...

ahaa
da siap praktis
baguih btoi

lily lotus said...

good2 siap rehearsel bagai..suh puteri kecik u buat performance lah

mummYaeesh said...

happy birthday avin damia!

auntie ada event weekend ni!auntie nak sgt g istana puteri tu..huk2!takpe nnt auntie adjust tgk macamana..sempat lagi ke??

Wahizah said...

Happy Birthday Avin Damia! Sorry aunty lambat wish. Nnt hari Sunday aunty call aunty wanie then aunty will wish u kat phone okay! muachhsss!!!

mama tisya said...

happy busday avin damia...yg ni celebrates kecik2 ari ahad sure besar-besaran...

tk dpt nk dtg cz ada busday gk ari yg sama...tkpela tgk gmbr je la nanti...smoga majlis berjln lancr

reen said...

epi bsday damia yg cute!!
smoga pnjng umo..murah rezeki&jd anak yg solehah ye..:)

Kaseh said...

happy besday baby avin damin.. nati kita jumpa eh ahad ni..insyallah...

mas rasanya kaseh kena tambah lagi 2 org tetamu kecik..join besday party damia nati..anak sedara kaseh mai pulak.. buleh kan? :)

syanis said...

happy birthday to avin damia... moga jadi anak yg solehah yer

ninie said...

happy besday tu avin damian... semoga menjadik anak yg solehah...:)

tuberose78 said...

wah.. wah.. wah.. part siap praktis tu yg tak tahan tuu..huhuhu..
pastikan tak keluar air liyoo... hahaha..

CuTeMiUt78 said...

klu mirul sekarang ni nampak kek.. mesti dia kata epi besday ayul.. meaning epi besday dia la klu potong2 kek ni.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!