Header

Monday, August 03, 2009

Sandal yg Berjaya MV Rembat

Yang mana satu pilihan kalbu mv????....hiksss

byk yg ada sale but yg aku berkenan nan ado ler plak sale nye....cipan betoiiii la....huhuhu


Masa kat Mid Valley sabtu lepas aku telah merembat salah satu drp sepasang kasut² kat ats nun....hiksss. Carlo Rino ada sale lah

Suke.....coz seketika jer aku membelek kasut² nih terus jupe yg berkenan di hati. Selalunya aku nih kan ada 2 benda jer yg aku agak cerewet time aku bershopping...huhuhuhu

Tang nak shopping baju n jugak kasut

Serius konfem berjam² kalu nak shopping baju or kasut.....prebetsabu dah sedia maklum dah....dah masak bebenor dia.

Aku pun tak tau ler nape aku fussy sgt bila nak memilih baju (baju maksudnya pakaian ler) n jugak kasut.

If weols plan nak shooping dua bendalah nih sure mmg harus kena carik hari yg weols mmg betul² ada mood nak xnak serabut² serius.

Kat tangan pun xnak ada banyak barang maksudnya biar ada handbang jer...kalu tak mood aku sure lari.....huhuhuhu....punya cerewat aku nih...kahkahah

Lagi teruk kalu prebetsabu mood agak penat ke apa ke aku sure lagi selesa nak shopping benda nih ngan kawan² pemfuan lain tak pun sorang diri......huhuhuhu.

Tapi yg herannya sabtu lepas tuh weols shopping siap ada avin damia lagi sesama (bibik lak tinggal umah) pastu ngan bag susu dia lagi kan prebetsabu lak ngan bag DSLR dia lagi....huhuhu...heran kan

Hehehe...tak sabar rasanya nak mengetest sandal baru ku itu.....hiksss.

So sekarang nih point carlo rino aku dah ada 300++ mata terkumpul so aku hanya perlu kumpul lagi 100++ utk capai target 500 point untuk melayakkan aku dpt free lagi 2 thn membership percuma...hiksss bestnya.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

Dee said...

gambar sandal baru mana? owh..nk pakai masa besday damia eh? mesti cantik ni..

masviona said...

dee:
ada dee...kang dah ckp salah satu antara byk² tuh lah....hikss kalu nak tgk gak leh nnti saya snap picca kotaknye ajer deh...hiksss

Hezesuze said...

CR de sale???? hrussss terjah ni..zasssssssssss ...

masviona said...

hezesuze:
haah kak ada sale lah
gi lah kak terjah..new arrival pun byk gak tuh nmpknya...hiksss

Cath J said...

Oh ade membership rupanya CarloR ni... I suka juga beli brg2 dia.. tak tau pulak ada kad...eheheheh... NAK lahhhhhhh.... ^_^

*ayu* said...

bestnya shopping kasut..

prebetsabu said...

dalam ramai2 manusa kat muka bumi ni, hanya b je org yg tau mana satu kasut tu kan v kan kan kan..

wakakaka..

CuTeMiUt78 said...

wah.. yg mana satu idaman kalbu.. hik..hik..hik.. oh nak cukup kan lagi 100++ ya.. eemm pe kata.. belikan akak satu.. dan cukup kan kouta tu.. blh.. ?? gurau je la

tuberose78 said...

eii.. nak beli kasut jugak la.. dah lama tak beli.. hehehe.. ada alasan ni.. nk pakai masa besday damin..hahaha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!