Header

Monday, August 03, 2009

Serampang Bermata²

baby nih nangis xnak dok bawah..hiksss


Semalam weols ke KL lagi atas alasan mau membeli sesuatu dan aku adalah happy kerana barang yg aku carik² akhirnya dapat jua aku memborongnya...hiksss.

Apa dia barang yg aku beli tuh.....huhuhuhu....sabar ye yg pasti mmg ia ada kaitan ngan besday party avin damia hujung minggu nih....hiksss sesaje nak kasi kat tetamu. Biarler lain dari yg lain sket tak kisah...hope para tetamu akan happy lah nanti.....mmg tuh niat pun.

Lepas dah settle urusan kat KL weols balik PJ Oldtown lak coz nak amik mama n abah balik umah kitaorg coz kitaorg ada misi huhuhuhu.....kiranya ala² serampang banyak mata lah nih.....hikss coz manyak benor tujuan dia xleh panggil serampang dua mata lagi dah kan.

Alkisahnya aku nak pas barang² sourvenior segala bagai ke Mak Ngah nih (punyalah lama dah weols kesana baru nak pas barangnye.....huhuhu) dari beijing hari tuh.....dah tuh dari sehari ke sehari dok bertangguh² kan....huhuhu....sian mak ngah.

Ritu dia ada kirim sumthing kat weols masa weols nak ke beijing ritu. Pastu kebetulan lak dia datang jaga anak dia yg dok kat area kajang nih pantang baru bersalin so sekali ngan menziarah baby lah nih kiranya.

Baby nih sungguh cute n comel namanya kalau tak silap Nashitah Irdina....spelling dia tuh aku main taram jer lah janji sebutan dia betul kan tak sempat lak nak tanya sepupu prebetsabu tuh camne ejaannya...hiksss......kuat giler dia minum susu kejap² nak menetek kejap² mintak lagi...hiksss



suka hati coz baru lepas minum susu...hiksss

mama dukung nashitah sambil diperhatikan oleh nadhirah akak baby tuh

makanan yg terhidang utk weols...hiksss

Sampai² umah jer tgk makanan dah tersedia terhidang atas meja...wahhh langkah kanan betul.....hiksss (padahal dah kol dulu before dtg tuh).

prebetsabu yg tekun makan buah duku ke langsat ke dukung....ermmm entah idakler dpt au nak pastikannya

Dia punya tekun sampai tak henggat kat tuan umah....ahakssss....sabar jer laki ahkak tuh...hiksss.


Dan anak ahkak adalah sangat happy sekali kerana dia ada "geng".....ahaksss


Dia sudah tidak hiraukan ahkak lagi...bukan saja ahkak walidnya juga dia tak heran sebab dia ada geng yg lagi sekepala untuk dibuat kawan bermain.....kahkahkah....sabor jerlah anak bonda nih tau!!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan PS ya.. tak toleh kiri kanan dah.. :D cute damia pakai gaun tu..

tuberose78 said...

eh'.. tu anak ramah eekk??? mama tak cakap plak dia dah bersalin..?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!