Header

Wednesday, August 26, 2009

Sorry, we missed you!

hah... ada aritu kan... aku kan.. dapat surat tau...
pastu kan.. dlm surat tu kan.. org tu kata dia "sorry we missed you!"

hmm.. siapa la gamaknya yg rindu kat aku tu kan..


hahahaha
MISSED di situ bukanlah rindu ye kawan2...
tapi MISSED di situ ialah "terlepas"..

sebenarnya ari senin aritu if tak silap, ada org ni nak hantar bungkusan utk aku..
dan alamat tu ialah alamat umah...
so dia mai la umah... ding dong bell..
ding dong bell lagi..
takde jawapan...

rupanya bibik takut nak keluar umah..
dia takut perampok..
huhuhuh..

nampak gayanya terpaksalah aku p wat self collection kat pusat dia...


nak tau apa barang itu dan dari siapakah barang itu??


korang tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
bila aku akan wat entry full pasal barang tu?
tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...

*dah lama aku tak wat entry camni kan... entry pancing2 buat org marah kene tunggu.. hahahaha


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

alaaa... kena tunggu la plak.. copek la weiihh..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!