Header

Monday, August 24, 2009

Terjebak Jua Akhirnya

Tahniah buat kakak aku...
si tuberose...

sebab akhirnya dia telah terjebak jua dalam arena photography...
hikss... menambahkan lagi team photog keluarga Pak Nasir..

adik aku si Nakeisha pakai Nikon D60..
aku si Prebetsabu pakai Nikon D80..
Tuberose?
haa.. dia pakai

OlymPus SP-590


pergghh....
walaupun bukan actual dslr, but ianya merupakan high end digital camera..
ada unction untuk manual setting bagai...
lens pulak power.. from 26mm - 676mm !!!!
haaa.. hambik ko...

airtu masa buka puasa aku sempat la try test power sat...
pueh hati gak la...
ringan je sbenarnya kamera ni..
walaupun design dia nampak mcm berat je kan.. !
senang je nak bawak... (tak berat mcm dslr la.. hiks)

ok la.. nanti aku try wat kajian terperinci mengenai kamera ni..
meanwhile maybe tuberose leh kasik sikit review kat komen ni nanti..

so that kita leh kongsi info bersama-sama kat mv.com ni..
jom lepas ni kita wat photoshoot !!!


huhuhuhu.. suami tuberose, mr shawn menunjukkan aksi..
aku rasakan, mau seminggu ni tuberose bubuh kamera tu bwh bantal... bawak tidooo... hahahahha

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

tuberose78 said...

yesszaaaa... walaupun kameraku ini bukan 100% dslr.. tapi mmg puas hati! tak puas hati pon kena puas kan jugak sbb dah beli.. hehehe..

heeppp... apa plak bubuh bawah bantal.. abis la rosak.. tido letak sebelah la.. ganti cik abang.. hua..hua..hua..

tuberose78 said...

for me, overall kamera ni mmg best! dia digicam but ada gak function dslr walau pun limited compare to d60,d90 :p .. tak kisah aaa.. tapi best! belum sempat explore 100% lagi..

E.d.Y said...

bila la bole ada DSLR...asyik pakai camera cikai je

masviona said...

hiksss tahniah buat tuberose ye....adiah besday utk diri sendrik yg best tuh.....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!