Header

Sunday, August 09, 2009

Today Is The Day!

Hari yg weols nantikan..
Hari utk meraikan ulangtahun harilahir buat Puteri weols..
Avin Nurdamia Alhamra..

Debaran kian dirasai..
Ceewahmm

Yelah ahkak risau ok..
Risau if persiapan yg weols dan jugak Memanda Menteri beserta para Dayang Terpilih lakukan adalah tidak mencukupi !

Dan jugak risau if takde tetamu yg hadir..
Hikss... Hover kan ahkak..

Sat lg weols akan berangkat untuk persiapan terakhir di dewan sana..

So guys,
Jumpa di Dewan Seksyen 7 Bandar Baru Bangi jam 3 ptg ni ye !!!!

Adiossss..
Salam..


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

8 Comments Uols:

neezareef said...

ai doakan semuanyer berjalan lancar..kek cukup..air ckp..mkanan ckp..goodie bag ckp..tetamu ramai..
serba serbi complete lahh

aku je x smpai2 huwarghhhh..

am working ok!!!!!

kojah said...

moga yg terbaikkk kak...sorry again xdpt dtg...

joegrimjow said...

tgok afiq say ape

rasp said...

insyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancarnya :)

aznitaz said...

wow..besar-besaran ni gayanya..untuk si kecik dpt parents cam uolss. hepi besday avin damia.

Aleeya said...

ala tak dpt gi sbb balik kg huhu.once again happy besday damia...

CuTeMiUt78 said...

sorry la sesangat sebab tak dpt menghadir kan diri

tuberose78 said...

maner piccas weiihh...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!