Header

Thursday, August 13, 2009

Ustz Asri Rabbani Pulang ke Rahmatullah

N3 nih menyelit sket diantara n3 autopublish yg lain.......beri laluan dulu ye

Tgh syok dok wat keje tetiba ada YM masuk drp member blogger gak nurmala tetiba terkejut tgk ayat dia

"Ust. Asri, Kump. Rabbani meninggal dunia tadi..sakit jantung"

huhuhu.....terus terbeliak bijik mata aku nih, try ym lagi dia tanya tapi xde jawapan kan terus aku amik henpon dial terus no mr nazym kawan aku dia nih agak close gak ngan kumpulan rabbani coz dia selalu compose lagu tak pun lirik utk kumpulan nasyid nih.

Allahyarham Ustz Asri kat tgh² baju cream


Sekali dia ckp dia pun xtau, tunggu sat katanya dia nak kol kawan² diaorg yg lain (anggota kumpulan rabbani gak ler) then tak lama lepas tuh xsampai 2 minit pun aku rasa henpon aku berdering balik mr nazym yg call katanya berita tuh mmg benar n sahih......nada suara dia dah lain dah yerlah sedih lah tuh kan.

Innalillah untuk allahyarham Ustaz Asri moga rohnya tenang disana nanti......insyaallah.

Untuk maklumat lanjut check berita harian online.


Author's note: sebutir lagi mutiara hilang dimuka bumi ini......innalillah.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

[-suziey-] said...

huh..innalillah..drNya kita dtg..kepdaNya kita kembali..terkejut gk nih...

rentak intraktif kota klfm said...

Benar.ustaz asri tetiba rebah semasa rapatai untuk persembahan di majlis pelancaran Rancangan Syahadah di Auditirium P Ramlee, 10.30 pagiAngkasapuri.Beliau di kejarkan ke Hospital Pantai dan disahkan meninggal

syanis said...

innalillah... sy salh seorang peminat nyer... suka dengar dier bercakap.. penuh ilmiah....

nURmALa mAZLan said...

kak, kita x respond tadi sbb banyak benar YM masuk tanya betul ke?? dari mana dapat tau?? letih oo

pape pon, -Al-Fatihah utk ust Asri..

boleh jadi papparazi kita kan kak =p

Ms.Lilies said...

Innalillah...al fatihah juga utk arwah...

yg baik sentiasa dipanggil dulu kan :(

tuberose78 said...

tuhan lebih menyanyangi dirinyer...
sentiasa lah kita mengingati mati..
semoga rohnye berada di kalangan org2 yang beriman.. insyaallah..

Sis-Lin said...

al-fatihah....

atty's said...

alfatihah..

CuTeMiUt78 said...

ha'ah akak pun ada dpt sms kawan kata dia meninggal semalam.. mula cam tak caya je kan.. skali bila tgk email ha'ah betul

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!