Header

Friday, September 11, 2009

Antara Avin Damia Tom² Bak n Aznil....hiksss

Avin Damia kan minat giler² ler ngan rancangan Tom Tom Bak nih.

Pastu minat giler ler gak ngan pengacara no 1 mesia nih, sapa tak kenal kan sapa lagi kalau bukan Aznil Hj Nawawi ler kan aka Pak Nil.

ini budak tecittt kan minat giler ngan uncle aznil.....n dlm picca nih dia pasan yg dia nak gi skull....ahaksss asal nak kuar berjalan je nak bawak books....kelakar lah


Eh before tuh kan nak tanya satu kemushkilan lah

Nape eh Aznil nih begitu senang nak melekat kat jiwa kita exspecially kanak² usah kata yg umur 4/5/6 tahun tuh, ni haaaa mcm Avin Damia yg baru umur 2 thn tuh pun dah kenal Pak Nil nih tau even tak reti nak sebut nama uncle aznil or pak nil or abg aznil ke...hiksss dia still leh cam muka aznil nih

Cthnya asal nmpk jer muka aznil mesti gelak² senyum² pastu cepat² nak ckp "om....om...bakkkkkk" sambil wat gaya lagi uols tumbuk tangan dua kali lepas tuh lepas ke depan....serius tak tipu punya tak caya silalah tanya sesapa yg pernah tgk....hiksss nnti ler kena record nih skali nih but dia pndai if dia tau kita nak record dia dah malu² nak buat...hiksss

Tak kisahh ler padahal masa tuh bukannya rancangan tom² bak pun padahal show lain mcm Macam² Aznil ke or rancangan lain but dia mcm dah sebati dah aznil tom² bak...hiksss

Bukan kata apa uols, if masa tuh dia tengah merajuk pun tetiba terdgr gezek iklan tom tom bak or anything yg dia dah hafal ada aznil dlm tuh sure benti jap layan iklan tuh dulu...hiksss...sabor jerlah punya ler kuat penangan pak nil dalm hidup dia....muaahahahaha

Dan bagaikan rezeki uols semalam masa weols merendek² shoppink tak henggat kat Sunway Pyramid tuh kan weols secara kebetulan jupe ngan Aznil nih uols......apalagas kan terus aku soh prebetsabu gi amik damia kat playground (nasib baik ler dah dekat kan) so sempat ler aku mengambil gambar mereke sesama even masa avin damia datang sama bibik tuh aznil dah nak blah coz dia kejar masa nak gi mana entah xsempat nak tanya lak..huhuhuhu

dia masih sempat ler bergambar ngan Avin Damia...hiksss. Tapi yg tak bestnya Avin damia masa tuh tengah lalok layan mata nak titton kan..hiksss. Dia dlm² tgh mamai tuh blurrr jer bila aznil duduk n bergambar ngan dia even masa aznil cuit pipi dia pun dia blur jer aku tak dpt lak nak pastikan dia blur tuh sebab mamai ngantuk or sebab teruja dpt jupe ngan pak nil......muahahaha.

Avin damia...blurrrr...hiksss...ngantukkssss


After pak nil dah gerak kan pastu baru ler dia tersedar dari lamunan pastu happy terover tepuk² tangan then dok ulang ler ckp tom....tom...baakkkkkkkkkk!!!! seriyes....hiksss

Pastu yg lagi kelakar dia mintak henpon weols nak tengok gambar dia ngan pak nil kan...dah dapat dia tenung² tak nak lepas lepas tuh gelak² sambil ckp tom...tom....bakkk lagi....hahahaha...kelakar giler.

Giler lama dia dok tgk jer gambar dia tuh ulang kali sampai weols nak amik simpan henset pun tak dpt tau....hahahahha

Tuh dia penangan aznil n tom tom bak kat avin damia...hiksss

masviona with aznil..hikss

Sempat lah jugak ahkak mv uols bergambar bersama ngan pak nil..time nih ahkak mintak tolong sapa entah mintak snapkan.....hiksss.



MV ~~Geen Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

atty's said...

kelakau lah entry nie psal avin ..
rasanya dia terkedu tuh .masa bergambar ngn paknil ..
adeh..lawak lah avin..

Dee said...

bestnya dpt jumpa paknil..rasanya avin tu terpesona tgk pak nil..tu yg cam mamai2 je..

Hezesuze said...

wah glam ler mas ni...hehe

yuyee cap limau said...

wah damia
sama la akak yuyee
akak pon minat gak paknil
kite leh jadi geng ni..
tom tom bak..

oneyani said...

yani pon pnh jumpe aznil kt sunway piramid ni..agaknye rumah die area situ je kot

masa tu die tgh makan pizza ngan anak2..nak kejar..sekali die dah hilang.huhuhu

Kaseh said...

alahaiii mmg penangan aznil ni power tuh.. dari orang tua sampai budak2.. tapi kalau damia yg baru 2 thn pun dah pandai ingat aznil mmmg saspek.. heheh om om bakkkk damia... peaceee....

tuberose78 said...

bestnyer!!! jeles la... akak pon minat aznil tu tau.. dia mmg best!

Atie Yusup said...

syok nyer jumpa pak nil... auntie pernah jumpa pak nil kan kat KLCC nampak masih muda... tu agak nyer rahsia die suka ketawa so kelihatan muda..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!