Header

Thursday, September 03, 2009

Anugerah Menantu Harapan

ada tak ek memana anugerah yg pertandingkan kategori camtu?
if ada aku nak try bertanding kategori tu utk menantu lelaki... hahah boleh?

smlm kisahnye aku dah settle keje dalam area kol 4pm (awal la plak Institut Memandu sini tutup kan)..
lps tu dah tatau nak g mana... member opis yg ikut skali outstation kali ni dah ada janjitemu ngn kawan dia lak utk buka posa sama2..

so apalagasss.. terus menuju ke kampung halaman la...
sebelum sampai kampung tu singgah la dulu membeli juadah berbuka...
singgah di Pasar Ramadan Kok Lanas...

pasar ni memang meriah.. byk org luar kat area sini.. sbb dkt ngn kem askar...
dan biasa la.. if dah ramai org luar, so maknanya dia markup harga laaaaa...
agak mahal gak la jadinya barang2 makanan kat sini..
tapi pilihan banyaakkkk...

so ni antara yang menarik perhatian aku sampai aku terbeli.. ahhaha

ikan bakar berempah...
beli 2 ekor...
ikan patin bakar n pari bakar..

roti john sardin...
tapi oleh kerana memasing dah kenyang lepas makan nasik masa buka, so mak mertua aku soh aku amik roti john ni utk bersahur...

seee....
mak mertua aku sungguh caring kat aku...
huhuhuuh


dan ayam golek sekor...............
sedap ayam dia.. tapi sos dia tawar....

dan inilah dia menu berbuka kitorang kat kampung semalam...
ihhiih.. Mek & Ayah berbuka puasa sambil senyum sampai ke telinga...
heavennnnn makanan semua...
Mek pulak masak Udang goreng pedas ngn gulai telur ikan....

mantapppssssss


jeng jeng jeng...
ibunda kepada masviona tgh sebok prepare meja santapan...

i lap u lah Mek !!!!
Mek oo mek.. anak mek yg no 5 tu kan, saya sangat sayang kat dia.. thanks sbb melahirkan n mendidik dia !!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

rasanye n3 oren n3 prebetsabu nih..ewah2 tnjuk food lak ha

atty's said...

ayam golek..sodap..ha!

masviona said...

neezareef:
aah mmg n3 dia pun neeza but kengkdng ada gak n3 kaler putih dr dia itu tandanya dia post via email lah selalunya

atty:
tuler pasal menggoda iman ku disini...hiksss

yuyee cap limau said...

salam kenal kak..akak orag kelate ke??
wahwahwah sekampungla kite..akak dok area mne??

tuberose78 said...

amboii... sedap2nyer lauk..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!