Header

Friday, September 11, 2009

Ayam Penyet Ria @Sunway Pyramid


Ayam Penyet Ria....ahaksssss

Mmg riang ria betul weols lepas makan kat sini....ahakssss

Ini menu berbuka weols, team mv.com semalam uols.....makan luar sajorkkkk coz weols kan shoppink sakan semalam....huhuhuhu

Ahkak mv tak sakan uols, ahkak memborong untuk prebetsabu jer......larikssss pecut 100 meter.....hehehe

Tau kat prebetsabu nih mau hangin dia nih iye yo ooo jer kan sakan untk dia jer utk ahkak mesti lagi sakan....sure dia ckp gitu punya (ahkak ckp sakan coz yg ahkak punya even banyak yg terbeli semalam but masih ada yg pending....muahahahaha).

Lepas tuh prebetsabu ada ckp "eh bukan dah banyak plastik beli v punya adal agi yg pending eh"......

Lantas ahkak terus menjawab ngan spontan uols "dah tuh fenfuannya pakaian utk letak kat badan pun dah berapa lapiskan ngan tudung lagi....lagi mau kira ker"

Dah kalu laki basic 3 jer kena letak kat badan (eh kengkadang ada gak time laki nih tak pkai 3 pakai 2 jer.....muaahahaha....lu pk sndrik ye jgn tanya ahkak apa yg tertinggal satu tuh ye!!!!!) n femfuan lak basic 6 uols (dh tu yg nama "baju" pun ada 2 kan......hikssss xtau tau meh ahkak bitau baju dalam aka bra ngan baju yg kat luar....hiksss) so nisbah dia kuasa dua tuh kan 1 : 2.....am i rite???????hiksss

So lepas nih weols kena update utk list persiapan raya utk baju n segala mak jadah kasual prebetsabu adalah 100% siap....hiksss

Dan jugak anak dara weols 98% siap dan mak dara aka ahkak ler tuh 50% siap eh silap...hiksss 85% siap...hehehehe (B leh derma rat sket v nak beli handbeg......muahahahah.....saje jer uols guna word derma kasi prebetsabu simpati banyak kan....muahahaha...taktik xleh blah)

Lepas bershopping 1st round semalam kan weols stop utk berbuka puasa dulu, malas nak carik jejauh gi jerla kat sini

model adalah berlakon sajorkkk ok...hiksss....lakonan semata²



weols makan dgn semangat sekali lebih² lagi bibik....wahhhh mentang² makan ala² masakan indon licin uols dia kerjakan bakso tuh....uhuksss


weols saje nak happykan dia....dah tuh selalu if makan makanan lain cam tak bersemangat jer kan.....teh botol sosro tuh bibik punya...pilihan dia sndrik...hiksss ingatkan air apa ler ghopernye air kotak jer...hiksss

bakso bibik...nmpk menyelerakan jugak (mintak ampun mtk maaf pd yg berpuase eh..sila lah pejamkan mata ye)

telur goreng n tempe n tauhu goreng...sedap jugak

gado²...bukan gaduh² ok..hiksss

n semestinya lah ayam penyet kan...harus gitu

n ini...hiksss...lagi mau tulis ke????

Lepas² dah makan tuh kan, xtvt bershoppink weols masih belom berakhir weols menjelajah lagi n membeli belah lagi sampai ada outlet kat sana yg dah tutup n kaki weols pun dah lenguh sana sini kan so weols pun sedar ler diri n balik ke rumah...hikss


Author's note: mintak ampun mintak maaf ye uols if menggugat iman uols ngan piccas makananssss nih....huhuhu.....uols jgn telan air liur tau!!!!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

mmg npk membuka selera

atty's said...

ayam penyet bikin peyut ku penyet dah nie ngk gambor..

Kaseh said...

mmg tgh tergugat ni iman den ni haaa.. ptg ni nak sunway pyramid.. cadangnya nak buka pat lain tapi kalau dah ternampak entry ayam penyet ni..mau ke ayam penyet ni kang..hahha damia sgt kiut.. ps ngan mv jgn la kedekut sgt! letak gambo damia sikit noooo.. hahahh lariksss...

tuberose78 said...

ayam penyet?? tghari ni lapa la plak..

Anonymous said...

salam,

saya pergi ke ayam penyet ria ni kat sunway pyramid dalam bulan syawal, selepas bertanya kat kaunter kat APR tu, didapati mereka belum pun ada sijil halal dari JAKIM atau mana2 pihak (katanya dalam proses nak apply tapi belum apply).
confirm ke halal?
yang kat singapore memang berani lah saya makan sebab memang ada sijil halal from MUIS.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!