Header

Monday, September 28, 2009

Back to 1st Day Work After Cuti Raya

Salam uols,

Salam lebaran (masih lagi kan...hikssss) dan selamat bekerja semula ye....hiksss setelah lama bercuti raya.

Ok2 mv paham hiksss mood raya masih menebal kan n mood bermalas² an utk kerja tuh sudah ler tentunya ada kan. Sama lah kita.

Tapi tuler, malas² pun kena kuatkan n tabahkan hati gak coz kerja menimbun ler uols tak leh nak bermalas-malasan.

Nak update blog pun xsempat dah nih uols coz banyak keje, semalam kat umah ahkak wat keje lain udahnya sampai kol 2 am mata tak leh lelap² pun hiksss

Oklah uols kita layan dulu gambar anak dara weols nih di pagi raya....muahahahaha.

Diakan punya ler happy bila ada budak² datang beraya yg yg over melayan.....hahahahaha. Siap nak dok semeja semua lah....sungguh ler kelakar ok!!!!

ini budak² anak² jiran umah mak ahkak pepagi lepas solat raya dah dtg beraya umah mak ahkak dah....happpy giler avin damia melayan

ntah apa lah yg avin damia sembangkan ngn abang² tu.. memasing dok tergelak je tuh..

tuu dia.. tuan umah makan lebih lak dari tetamu.. hiks.. damia damia..

sempat pose dulu tuh bila nampak ahkak pegang camera...hiksss

alahaiiii....sweet gilosss lah ahkak rasa time nih...hiksss

Mau tgk picca raya team masviona.com??????......sabar ye

Ahkak pun tengah tunggu prebetsabu proses from DSLR dia dulu coz nak kasi tapis yg mana perlu...hiksss tp xbanyak sangat pun xsempat nak snap ler uols berjalan jer kejenya tak pun bz melayan tetamu.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

momguess said...

damia!!!!!
auntie berkenan lah ngn reben kat rambut tuuuu

atty's said...

amboi kan main cantek lagi ..rambut damia.ngn reben tu kalo akak tgk mesti jeles..

rasp said...

lawanya dia dipagi raya sis...
a gud host! gud girl lah dia!!

CuTeMiUt78 said...

eemmmm sama je la ngan mirul dia yg hover dari org yg dtg beraya

lily lotus said...

balik kerja kang jgn lupa smbg gi beraya :D

Cath J said...

comeiii tul anak dara ni.... *cubitttt*

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!