Header

Tuesday, September 08, 2009

Bertemu Blogger from JB

Ok uols lepas majlis Berbuka Puasa bersama² Nuffnang tuh kan, weols meninggalkan majlis tuh a little bit awal ler dlm kol 9 pm gitu coz weols nak rushing jupe seseorang lak.

Memula plan nak jupe kat Ampang Point last² jupe kat Bora Ombak jer kat Ampang, lagipun dia mmg ada event kat sana pun if tak silap majlis berbuka msjbox bersama blogger n celebrity kot haaa gitu tajuknye..hiksss.

ini Amat, haaa mlm tuh team mv.com jupe ngan mak kepada Amat nih ler
petah n lincah tau si Amat nih......hiksss


Asalnya selain Sis Lin ramai lagi geng Msjbox yg tunggu weols malam tuh but oleh kerana mereka semua ada plan lain lak lepas tuh n weols lak sampai sedikit kelewatan maka yg lain² tuh telah bergerak ke destinasi seterusnya yg patut mereka hadir.

Dengar criter bos besar msjbox pun tunggu weols masa tuh, but nak wat camne ada sedikit hehehehe perkara yg tdk dpt weols elakkan telah berlaku sepanjang perjalananan weols tuh but xperlu ler aku dedahkan kat sini kan.

Actually weols dah plan nak jupe dah lama dah klu tak silap awal tahun dulu kot masa tuh team mv.com turun ke JB so ingat dpt ler jupe ngan sis ghopernya sis lak turun ke Melaka time tuh.

Sampai je weols kat Bora Ombak tuh, dah nampak dah Sis lin n the geng dah tunggu weols betul² depan entrance Bora Ombak tuh, ingatkan Sis lin sorang jer ghopernya Retna n Shai pun ada sekali selain drp Amat ler sudah tentu kan....hiksss

Last² alhamdulillah saturday last night weols dpt gak jupe....:). Memula terkejut gak bila dpt sms from sis lin hari rabu 2hb Sept lepas.

Owhh uols Sis lin dh update dah psl pertemuan singkat weols tuh......wahhh begitu pantas cepat dan tuntas ghopernya dia dah siap wat n3 ler psl pertemuaan weols.......wahhhh syabas sis!!!!!

Dah jumpe² tuh kan sis lin n retna tak lepaskan peluang lah untuk tengok² n pilih² brooch form MV Collection. So diorg dpt yg hot form the oven lah kiranya hiksss ....coz weols tak sempat pun nak masukkan dlm blog....bukan saje belom masuk dlm blog malah prebetsabu pun belom sempat lagi nak snap collection terbaru nih. Thanx sis n retna coz memborong brooch dari mv collection.

pilih jgn tak pilih

dlm² golap pun golap ler janji dpt pilih yg berkenan di hati n sis lin pastinya purple jadi pilihan hati...hiksss

Shai menjadi pemerhati setia dari belakang.....hiksss.

Lepas dah settled urusan memilih brooch yg hangat n panas² tuh kan, weols sempat gak ler berborak² even sekejapan cuma kan mmg tak puas coz mmg kejap ler coz memasing berkejar masa kan.

Owh lupa even avin damia xde mlm tuh but sis lin tak lupakan avin damia tetap ada pressie untuk dia nanti ahkak reveal kat n3 lain ok coz hehehehe...picca nye terlupa snap ler.

Sis lin ada ajak weols join xtvt diorg but weols terpaksa ler tolak coz dah tinggal avin damia kat umah lama sangat kan dr petang tuh lagi.....huhuhu sian dia lagipun my sis n bro in law pun nak datang tido umah malam tuh kan so terpaksa ler tolak kalu idak weols nih mmg susah nak tolak jemputan nih....hiksss

Sebelom balik tuh sempat ler weols "menyenap" picca together²...hiksss

time nih Amat yg jd photog....terror owh amat nih ada talent lah sis...hiksss

3 anak n mak dara pinggitan hikssss

Amat snap lagi....wah git...hiksss


Authos's note: Sis nanti jupe lagi eh insyaallah 10hb October nih if ada rezki weols turun sana perpepun nnti kita calling² later eh. Sis sy pun tak sangka tau sis lg cunggggg arrr kat luar......vogue the vass gitu tau



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Junaidix said...

alahai.. tak sempat nak bertemu sua yer.. hehe

lily lotus said...

dari jauh mereka dtg..mesra alam gitu sume

Sis-Lin said...

thankx a laot mas&prebet...
pertemuan singkat pun kita mesra bagai dh lama berjumpa kan...
Harap2 u all dpt la turun k...
nnti roger2 sis jek...

P/S:12hb ni klu ada rezki turun le JB,mjlis berbuka pose msjbox edisi selatan lak...

*ehem2..jom ar dftr msjbox..kuang kuang kuang....hahahahaha
**1thn-rm10 je..mula dftr free 30hr trial..hehehehe

masviona said...

junaidix:
tu ler dia...sayangnya weols terlambat sket...huhuhu

but masa ada masa lagi kan kalu nak jupe...hiksss

lily lotus:
itu ler psl...dari jauh tuh nasib ler sempat jupe...mmg mesra alam pun

sis lin:
thnks buat sis gak coz sudi nak jupe ngan weols nih...sis pun mmg mesra gitu...:)

insyaallah if ada rezki kita leh jupe lagi

bukan xnak register sis lin but rasanya cbox yg ada kat blog nih pun mas mcm bercadang² nak buang jer...huhuhu kengkadang tak sempat nak bls sian lak pada yg dok tanya² kat situ...huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!