Header

Monday, September 14, 2009

Break Fast @ Kenny Rogers

Oklah uols before story nih basi n jugak berlemau gitu kan baik ler ahkak posting dulu kisah weols break fast kat bapak Kenny nye kedai....hiksss Kenny rogers roasted, The Mines gegara nak bershopping punya pasal, tak puas lagi uols shopink kat Sunway Pyramid ritu....ahaksss

Memula ahkak mv uols nih mintak tolong prebetsabu gi booking dulu table sementara ahkak nak shopping barang lain sket kan. Kena split ler coz nak kejar waktu berbuka gak kang kalu tak tempah meja sesiap mau kol 8 pm baru leh berbuka kan...hiksss.

Sekali penuh lak katanya after ahkak habis shopping ahkak tak puas hati ajak lagi prebetsabu gi try nasib lak kat sana kan, ahkak bukan apa sejak dari umah lai ahkak dah terliur nak makan kenny kan so mmg malas nak gi makan tempat lain.

Nasib baik ler rezeki ahkak kan, ahkak gi jer tanya staff diorg ada lak table kosong...hiksss kuasa wanita betul lah kan....kuang3x......(nape tak caya????nak rasa tamparan wanita kah????? berlagak garang lak ahkak....amacam leh berlakon pegang watak minah gangster tak ahkak nih...hiksss)

So dapatler weols berbuka ngan selesa....alhamdulillah syukur. Yang Avin damia pun semangat makan macam tak makan petang jer dia tuh....hiksss. Tapi dia muffin homemade kat kenny nih dia mmg suker gilos......hiksss

Eh uol nak tau satu story tak.....hiksss avin damia kan dia kan....hehehehe dah pndai tackle budak laki tau....kuang3x. Dia kan jenis peramah n friendly gitu kan, ada ler meja sebelah weols tuh pasangan suami isteri ngan sorang anak laki kan.

Yang avin damia tak habis² dok usik² budak laki tuh kang kejap² nak salam lah kejap² nak kisss ler kejap² nak cuit² ler yg budak laki tuh senyap jer tersenyum malu...hiksssss. Sabor jerlah anak bonda nih peramah sangat

hye everybody!!!! peace no war gaya saya...hikss

nih bonda saya dia tgh makan so saya leh kacau boy kat belakang tuh...hiksss

ini big kisss special utk walid

n ini utk uols readers blog hijau bonda saya.....ikhlas saya kasi nih wakilkan bonda...boleh kan coz nnti sy bakal naik tahta jadi CEO mv.com nih tp tak tau ler lagi bila bonda sy nak turun tahta...hiksss

ok happy makan² time wth my famili.....bibik tak ikut coz sy ckp kat bonda n walid no need bibik plz for today coz saya dh big girl......(big girl time shopping jer time balik umah sy jd cam biasa balik coz klu time bonda n walid shopping saya tak behave confirm next time saya kena tinggal kat umah dah....hiksss)

owh best ler muffin nih walid....jom kita kasi thump up then kita chalit...hiksss

oklah uols kita stop dulu coz saya mau sambung makan......hehehehe

Oklah uols bye...:) adios amigos k....chilll bebeh.


Author's note: Ada org tuh beraya ngan rambut baru....hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

lily lotus said...

good girl..next time behave camni lagi..hehe

Kaseh said...

alalalalala moncong dierrrrrrrrrrrr... muashh damia..

neezareef said...

dh lama arr x mkn kenny rogersss...rindu lakkk

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!