Header

Tuesday, September 08, 2009

Buffet Ramadhan @ Chakri Express

Chakri Express, Alamanda Putrajaya....dimanakah PS n MV??????carik sedirik k

nasib dah 100% halal kan....tambah pahala lah uols bulan² puase nih ngan lebih romantik gitu....wakakaka


Ini n3 adalah rentetan drp sini!!!!! Harap maklum.

Prebetsabu kan baru balik outstation hari khamis lepas kan so Jumaat tuh tetiba je dia ckp masa dlm kete otw balik keje.

Katanya dah 2 hari hari dia berbuka makan luar (+ sehari berbuka ngan keluarga mertua kan) je tanpa aku n avin damia kan makan pun ala kadar je kan so malamjumaat tuh mood nak makan sesedap lak plak katanya ngan family tersayang katanya lah...hiksss.

So weols terus balik umah amik anak dara tuh ler bibik tak ikut lak kali nih. Memula weols plan nak gi PICC bu last² cancel gi jerla kat Alamanda coz lepas tuh if ada masa weols leh rikki² barang sket kan.

So weols pilih Chakri Express untuk kali nih. Memula macam nak gi Bayou jer kalu ikutkan rege dia lebih kurang jer but bila tgk menu² buffet dia tuh cam tak berapa nak best sgt je kan so weols decide Chakri Express jerlah lagipun weols pernah berbuka kat Imperial Chakri Palace, KLCC last year mmg walaweiiii best ler kan ngan pilihan makanan dlm yg banyak plus maveless n yummy gitu kan services dia pun perrghhh baiiiikkk punya kan itu ler yg membuatkan weols nak gi sini even tau yg branch kat alamanda nih hanyalah express punya kan.

Picca tak banyak sgt yg weols sempat snap coz dah ler masa tuh weols dah lewat sampai kan patutnya dah close dah registration but maybe staff dia tuh kesian tgk weols ngan anak yg dah tido bagaikan so dia still open ler untuk weols...hikss

Lepas tuh kan patutnya weols dah xleh dok belah dalam kena dok blah luar je ala yg dekat ngan air pancut tuh tp sebab kuasa memujuk rayu yg ada pada masviona kan....hiksss makanya weols dpt ler dok belah dlm bukan tuh saje bukan hanya dpt dok kat meja yg untuk 2 0r 4 org malah dpt dok kat meja besar yg khas untuk 6 org tuh uols......jeles semua org kat ahkak tau!!!!!.......muahahahaha (p/s: jgn suke dengki² n jeles menjeles kat org uols tak baikkk Allah tak suke lagipun bulan pose nih tak baikkkkk tau!!!! busuk hati)

weols patutnya kena dok belah luar nih je tau!!!!

tapi ngan powerrrrr yg masviona ada...hiksss akhirnya dpt dok kat meja utk 6 org nih uols....wahhhh gitu

Jom cuci mata ler uols ngan piccas yg ada sket nih yg sempat ahkak snap kan. Prebetsabu tak bawak D80 dia so picca adah biasa² aje deh



anak daraku sleeping beauty jadinya bolehlah bonda ngan walid dia dedua gi memenuhkan meja ngan makanan...hikssss

tisu masih menggunakan tisu HQ gitu....ahaksss

the makananssss yg diambil tp makannya ciput ajer....membazirrr betul la

abc, cendol semuanya ada....lai chi kang

ahkak mc uols pilih desert lah plak

nasi beriani dia nih syedap giler...seriyesss

akhirnya anak daraku ini terjaga jugak....nasib baik lepas weols berdua dah kenyang

suap je apa yg dia....see begitu banyak yg masih berbaki...huhuhu

abg noodle nih nak kata siam bukan siam nak kata pakistan lagi ler bukan myanmar kottttt....BM tak paham BI sket² ok lah

noodle pun ada yg paling istimewa tentulah tom yam nye kan


anak dara nih nak kacau org belakang lak...hiksss

bill yg perlu weols langsaikan

diakhiri ngan picca weols berdua lah erk...hiksss sabar jerlah



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

kan main lomantis lagi..nasib dah sampai waktu berbuka..heheheheh

Umi Rose said...

aduh...cam sedap jer dengar beriani chakri tu...ada lamb tak???

masviona said...

atty:
lomantis ke????uhuksss..nasib baik kan...hehehe

Ummi Rose:
aah syedap gak rose apa lagi gi ler try..hiksss

rasp said...

vely lomantika d'amor..gud gud!

sib baik damia bangun kan, dpt gak dia merasa food kat situ :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!