Header

Tuesday, September 08, 2009

Cepat² !!!!! New Stock from MV Collection

Salam uols,

Ahkak mv nak menyelit n3 nih sket diantara n3 lain yg dah dischedule tuh....boleh lah kot. Ala boleh lah kan jgn risau n3 schedule kol 2pm akan kuar gak cuma agak postponed jadi kol 3pm tak per kot uols sekali skali jer benda nih nak menyelit sini kan.

Ala kasi can ler uols, ahkak mv nak promote new stock from masviona collection nih bak kata omputeh tuh hot form the oven gitu kan tp lucky ler utk sesapa yg dpt jupe ahkak before ahkak publish kat mv collection kan so if uols nampak ruang kosong tuh makanya sudah dirembat oleh orang ain lah tuh ye...hiksss

Jom shopping with ahkak mv uols...jom...jom..jom...jom beli belah....hiksss n rege konfirm tangkap leleh.....wakakaka

cutenya

tembikai



rerama form Anna Sui lagi



So cepat ler singgah
http://masvionacollection.blogspot.com
ye uols.....mmmuuaahhhhhh tenkiu in advance


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

rasp said...

bertambah stok nampak....
sat gi i gi terjah and jamu mata k..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!