Header

Monday, September 07, 2009

Details Bersahur di India

Hye uols,

Selamat bercuti n bershopping buat yg bercuti di Hari Nuzul Quran nih n selamat berkerja seperti biasa buat yg bekerja hari ini ye....monday blues pun monday blues lah kan hiksss keje tetap kena kerja gak rite?????hiksss

Ok jom kita mulakan update terbaru di minggu baru di mv.com nih ngan kisah weols kuar bersahur bersama² di malam Jumaat lepas ye.

Kebetulan mummysya balik ke rumah mertua di Semenyih kan makanya weols mengambil kesempatan utk bersahur bersama² again so tempat yg paling dekat n sesuweiii untuk weols semua adalah di Restoran Ibrahim Maju (RIM nih dah pernah kuar kt dlm MV.com nih) di Bandar Teknologi Kajang. Kak atty weols tak lupa terus texted ajak join sesama lah kan....hiksss. N3 live disini ye uols!!!

ahkak nak kunci grill masa nak kuar tuh pun sempat snap..paparazi betullah prebetsabu nih...ahkak apa lagi posing jer lah dik nun...hiksss

RIM.....hiksss....sini jerlah paling happening n cozy sket pun kat bndr tek. tuh rasanya....huhuhu

Fir ada skali but terlindung uols.....muahahahah (amboiii sedapnya kty n kin makan ye...hiksss)

no camera pleaseeeeee!!!!

Nih anak dara chumel mummysya....si ariesya....malu ler konon uncle ps dia nak nap picca dia

alahaiiii kin stim nye mata....hikssss.........ngantukkk ke???

Dalam kol kol 4.40 am gitu weols semua pun pulang ke rumah memasing.....awal gak kan kuar kejap jer rasanya memasing ngantuk kotttt.

Aku mmg ngantuk gak pun coz bape jam je dpt sleep ada dlm sejam lebih kot coz melayan anak dara tuh punya ler susah nak tido.......melasak je keje dia tau.

Asal nampak weols pejam mata mula ler tepuk² muka ler gorek² hidung ler soh weols bangun layan dia main sesama or tgk kartun sesama...adoyaiiii tak laratzzzzz sgt uols layan dia.

Masa nak kuar tuh dia baru jer tido sejam yg lepas coz dlm kol 2am baru dia terlelap kan. So weols kuar tak bawak dia lah so balik tuh ingat nak sambung tido jap kan sekali haraanmmmmm musnah uols

Bukak jer pintu umah dia dah berlari² anak nak kejar weols....huhuhuhu. Dah tuh dia ajak weols main


ni ler aksi dia nak main kejar² ngan weols...adoyaiiii

sampai jer gi berpaut kat kaki walid dia...huhuhu

pastu amik shoe dia kengkonon nak ajak weols kuar balik...huhuhu

pastu main mr tolocar dia nih soh weols kejar.....tak larat ahkak ngan mata dah lalok nih



Alamaknya lepas subuh kol 7am baru weols sambung tido balik.....huhuhu pastu kol 11am baru tercelak mata balik...huhuhuhu gegara nak tidurkan anak dara nih balik bukan main susah lagi tau. Sabar jerlah.




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

joegrimjow said...

bile nak bukak sama2 ni?

masviona said...

joegrimjow:
dah tu camne awak asyik xde kat kl je....if ada calling² ler nnti kita set time ye

Hezesuze said...

entah ler! bila plak nk berbuka ngan ahkak gonjeng ni....ke xsudi uols??? ahakss...

masviona said...

hezesuse:
eh xdelah kak leh jer bebila free weols xde masalah...:) kalu nak bersahur sesama pun boleh but itu ler kenangkan ahkak kat klang nun haaa....:)

Kaseh said...

hahahah damia damia... jenuh gak men kejar2 pagi2 buta eh.. tgk dia fresh jek.. walid ngan bonda la mata kecik tahan nantoks..

nurul said...

huhu..kak mas.. camne nih asyik tdo lambat je..tp damia tu dia bangun awal pagi x kalu tdo lambat? nanti nk pi sekolah susah lak tdo lambat..huhu..lambat lagi k masuk sekolah kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!