Header

Tuesday, September 08, 2009

FastBreak With Nuffnang @ The Appartment KLCC

Confirmed uols semua dah tau kan pasal nih kan....hiksss.

Yerlah org lain dah ramai dah yg dah publish n3 pasal nih ahkak jer yg terlewat sket dah tuh ahkak kan mcm ler uols xtau kalu hari cuti tuh pempaham jerlah mmg jarang nak ada n3 kalau ada pun n3 live sajorkkk ler.

Ok ler uols, sabtu lepas kan bertempat di The Appartment Downtown, KLCC team mv.com pun turut sama menghadirkan diri untuk majlis berbuka puase bersama bloggers yg Nuffnang anjurkan tuh.....wowww nuffnang mmg best ler.....I LOVE NUFFNANG...hiksss

peace!!!!...hiksss


Weols sampai sana kiranya ngam² soi 6.45pm ler, but masa nih dah ramai dah bloggers lain hampir penuh dah ler semua meja yg dah di booked tuh nasib ler ada space kosong lagi..hiksss

mmg meriah n ramai bloggers yg dtg memeriahkan suasana...:)

Weols duduk dekat sebelah dD n kawannya (dD kawan ke?????ahaksss)

Pastu kan weols tak kenal sesapa pun masa nih, ada gak melilau dok memerhati kat meja² lain but idak nampak ler plak muka² yg weols kenal. Ada weol perasan sorang aweks nih but time tuh weols cam hilang ingatan ler plak sapa ekkkk awek tuh mcm selalu nampak but tak leh nak recognize sapa dia. Ghopernya dia adalh lilred dah lepas jupe ngan AlamFanaCinta baru ler teringat tau...hiksss


Masa nak gi amik makanan baru ler jupe ngan AlamFanaCinta n the geng nih.....semuanya anak dara sunti kotttt cute² jer semuanya n friendly tooo.

prebetsabu masih sempat bercamho....huhuhu biasa ler dia hobby masa lapang dia camho.....biarkan ajer

baca doa sebelum berbuka ye

Lepas acara makan² tuh kan weols ada main game lain ngan nicholas dr nuffnang nih....owwwh dia nih freindly giler tau....suke sgt kenal ngan dia yg nak tergelak tuh masa dia gi approach ahkak kan dah di hulur tangan nak jabat salam kan so ahkak pun sambut jerla. Lepas jer dia kenalkan diri ahkak pun sambut ler

hye, i'm masviona (sambil senyum selebar mungkin)
pastu kan tetiba jer dia tau

wow ur phone same like me....Blackberry Bold...hikss

wakakakaka....sempat lagi eh u nicholas nampak jer u erk henpon kat tangan i...hiksss


nicholas yg pkai shirt oren n sebelah dia tuh adlh firdaus kottt klu tak silap


happy time masa main game yg diketui oleh nicholas

1 ekor katak jatuh dlm air, 2 ekor katak 2 ekor katak jatuh dlm air jatuh dlm air....ulang jerlah sampai ada yg terkena...ahakssss

Tengah syok² main game nih kan sedar² dh kol 9pm++ dah so weols terpaksa ler mintak diri dulu coz nak gi jupe bloggers dr JB lak (sis lin lah tuh kan dah kuar n3 psl nih dulu...hiksss coz tunggu picca yg nih lambat sgt prebetsabu nak transfer) so publish jerlah memana n3 yg dah siap schedule dulu kan..hiksss

But before balik tuh weols sempat ler bergambar kenangan ngan memana blogger yg sempat kalu ikut hati tuh nak ler bergambar kenangan ngan semua org but huhuhu kejar masa maaaar!!!!


mv with alamfanacinta n the gang...yuyun, fana,nadrah n 2 laki tuh ahkak terlupa lak nak tanya nama...sowi


nadrah sweet jer ko dik cam chinese look gitu

kak ina KL, ngan kak ina xsempat sembang pun

sempat gak ahkak menyelinap masuk sini...hiksss

ermmm yg ini nat klu tak silap kwn kancilbiru kan???lupa lagi ahkak


Alamak uols, layan jerlah picca nih tak larat ler ahkak nak wat caption satu² layan jerlah erk....cuci mata eh














Overall mmg syok ler majlis nih, TQ nuffnang mmg luv u ler nuffnang lepas nih if ada event perper lagi jangan lupakan masviona.com tau!!!! hiksss


N if mau lebih banyak piccas....just click Budak Darjah 5, official Photo Blog prebetsabu aka CTO mv.com n if uols geng² bloggers yg ada mlm tuh nak amik picca dari sana amik jerlah erk mmg open pun...:).....sharing is caring rite???????hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Dee said...

cantiklah baju mv..

Gieyana said...

huhu..bestnyer tgk..mmg happening!!x gitu kan..:)

daydeck86 said...

Salam kenal kak
hari tuh nyer event best gak kan
dapat kenal ngan blogger's yang lain

Afra Yuri said...

kak masviona!baru tahu nama.kite duduk sama table.nak tegur akak tapi xkeluar pula suara.mcm mane tu?haha.

Yatz said...

uish berbuka sakan..saya pon nak makan nih >.<

rasp said...

majlis camni mesti syiok kan...
yg kenal, dirapat2kan yg lum kenal ha time nie lah nak berkenal2an..
bertambah la kengkawan :)

alamfanacinta said...

Kak n bro...Nice meeting u guys..:)
Best ah event2 camni...nuffnang, sila bua lagik ok..~

Nicholas Chay said...

Hello it was nice meeting you fellow blackberry user!

Mintak gambar!

♥♥relyza♥♥ said...

salam sis!!
kita duduk sebelah menyebelah yg dihalangi oleh dD si panjang tu
ekekekke
byk nye pic! suka suka...
nak amik nnt ekkk
ouh...dah follow blog akk!!

nizaa said...

hai kak mas, terlewat la plak mengomen nyer hehe...btw, kat luar nampak cm dia je tapi kt blog kemain lagi ko yer kak..hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!