Header

Friday, September 04, 2009

Invitation to Sesi Buka Puasa with Nuffnang

Dear Nuffnanger,

We're pleased to inform you that you're now officially invited to Sesi Buka Puasa with Nuffnang happening on;

Date : 5 September 2009 (Saturday)
Time : 6.45pm till 9.30pm
Venue : The Apartment, KLCC

Email nih aku dpt from Nuffnang hari Rabu lepas bersamaan 2 September????

Dan selepas berdiskusi ngan prebetsabu yg time tuh masih ada kat Kelantan, aku pun dah sent email confirmation dah kat nuffnang.

So sapa lagi yg dpt email invitation nih?????

Kita jupe @ The Apartment, KLCC this coming Saturday ok....hiksss. Insyaallah dapat ler menjamu selera ngan wonderful cuisines of the Kelate dishes......ahaksss maklumlah puase nih aku tak berkesempatan nak balik kelate kan (jeles ler ngan prebetsabu dia lagi banyak dpt balik kelate drp aku.....hikssss mencikkkkkkkk!!!!)

If aku tak terperasan uols but uols perasan aku n prebetsabu tuh tego² lah ye.....:)

So jumpe disana!!!!!!.....jumpe disannnnnnna!!!!!....hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

mama tisya said...

eh kak mas ore kelate ke..sama la kita..naper tk blk raya thn ni??tiba2 teringt aym percik kelate..sodap nye..yum2

wah2 dpt invitation nuffnang...masyyukkkk

Gieyana said...

ni aka mesti masyukk giler ngan nufnang nih..huhu

kojah said...

bestnyerrr kak...sy xdpt pun...huhu tp klu dpt pun, sy xdpt g gak...kena g raub wat project class...

joegrimjow said...

alaa
esok nak bukak kat s alam r
len kali pakat bukak ek
ok?

Alamfanacinta said...

Kak...saye dpt gak..~
esok kte jumpe tau....:)
Weeeeehhuuuuu...lalaalala...~

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!