Header

Tuesday, September 29, 2009

Jom Sepahkan Kuih Raya !!!!

Time raya memang macam² gelagat yang kita dapat tgk kan?

tambah plak ngn usia damia yang dalam stage Terrible 2 skrg ni kan..
so memacam bende la yg dia nak explore..
memacam bende la yg dia nak godek..

tak kira orang tak bagi ke..
orang marah ke..
dia rasa dia nak buat, dia buat..
dia rasa dia nak explore, dia explore..

kita as parents dia just perhatikanlah..
tgk2 if bende yg dia wat tu bahaya or not..
sesekali tegur n marah gak..

alkisahnya time raya aritu, damia begitu teruja ngn bekas kueh..
tapi bukan sebarang kueh..
kuih yg dia bebetul minat makan main, kuih meruku n jugak kuih yg warna coklat.. hihihi..

jom layankan :-


iyaahhh.. macammana ek nak buka bekas ni....

haa... yey yey dah berjaya buka !!!!


walid ngn bonda selalu pesan amik 1 je jgn main2.. mkn jgn bazir...

tapi sementara walid n bonda tak nampak ni, leh la aku main2..
haa.. letak kat karpet.. sorok dulu nnti sng aku nak main...

alamak.. kantoi !!
walid dok zoom kamera dia dari jauh la.. alaaa.....
kene simpan balik ni.. tutup alik bekas kuih ni cepat2...


hihihi ala.. apa la alid ni skodeng damia nak main kuih ek...

hihihiih..




bye !!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

joegrimjow said...

banyak sangat bagi la sini
pos...

CuTeMiUt78 said...

wakakakaka..... pandai damia ya...

ayuz said...

comelnya..anak dara mas ikat rambut mcm tu... teringat akak masa kecik2 dulu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!