Header

Wednesday, September 02, 2009

Kali Kedua bersahur Di QBistro

Kan aku dah kata....
Mamak QBistro tu sure senyummmm lebaarrrr tgk muka kitorang n the geng ni bersahur 2 kali berturut2... !!!!


ye betull....
kitorang bersahur di tpt yg sama... in fact, di meja yg sama 2 hari berturut2...
huhuhu...

korum kali ni berbeza sikit.. yg bezanya, pinkjamboo n family tak dpt join....
tapi diganti pulak ngn kakty n family.. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

kitorang gerak berkonvoi ngn kakty area jam 230am.. ahahha kali ni belajar memlalui pengalaman...
malam sebelumnya janji kol 3am.. tak puas borak.. so kali ni kitorang kuar lebih awal...
hah.. bersemangat!!
otw konvoi tu, kitorang ber walkie talkie.. hihihihih... sempat bergossip sambil berkonvoi.. kan kan kan... saboo je la..


Diorang sume makan punye la banyak.. eh betul ke diorang sume.. k aku sorang je..
ahha aku pekena nasik lemak ayam n maggie sup... careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....


sedap la makanan kat Q ni kan..??
(dengan harapan mamak qbistro ni baca n3 ni n bg kitorang makan free next time.. cehhhh)

damia tk bawak la kan... pagi2 bute camni..
tinggal kat uma takmo kacau dia tidooo...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!