Header

Tuesday, September 01, 2009

Kali Pertama Bersahur di QBistro

sempat lagi ahkak snap tuh sambil jalan tuh.....fokus ye dik non...fokus...hiksss


Picca kat ats tuh kan dah kuar dlm live n3 bersahur @QBistro tuh kan.

Tapi biasa ler if live ahkak tuh sure cinonet jer kan contentnya ituh pun dah kira panjang ler gak coz ahkak type dlm kete...selesa sket lah.

Dah tuh kira panjang ler gak nk compared ngan live n3 prebetsabu sure secuit je kuar kan....hiksss maklumlah sent via email ke kan ngan henpon lak tuh pempaham jer ler kan. Asal ado jer lah janji blog berupdate kan...kang klu tak update uols lak kemfunan kan kengkononnya winduuuu nak baca keletah n aksi² Avin Damia padah ahka tau uols windu kat ahkak kan......elelelele malu eh nak ngaku yg uols winduuuu kat ahkak masviona kan......hikssss kalu tak nape uols anta email kat ahkak mv uols tanya nape itu nape ini segala bagai kan....so winduuuu kat ahkak ler tuh kalu idak nape uols tak anta email kat avin damia kan if bebetul uols winduuuu kat avin damia (kahkahkahkah....mmg sah dah sengal ahkak nih uols hiksss macam ler avin damia tuh ada email ye tak????ahakssss)

Ritu kan aku saje je kasi hangat kat uols soh uols berteka teki sendrik weols sahur ngan sapa kan..hiksss.

Haa nih ler diorg......mummysya n family serta pinkjamboo. Malam jumaat tuh lepas berbuka kat OLWC tuh dpt text from kin ajak bersahur kat Bandar Tasik Permaisuri eh....aku silap ler before this coz ingt nama tempat tuh bandar sri permaisuri ...hiksss, so weols on kan ajerrrr.



picca nih dedua di cilok dari blog mummsya so credit utk kin ye.....hiksss ater ahkak membizi makan n berborak kan mana nak layan snappy² nih semua...hikssss


Sedikit segan arrr hari tuh...huhuhu coz weols diperli kaw² oleh ahli jemaah kononnya weols lambat sbb mandi dulu....wakakakaka

Bukan apa uols, weols excited nak gi bersahur sesama kan so terjaga awal lak jadi mandi ler sesiap kan last² terlewat gak weols sampai...hiksss. Diorg semuanya ada yg dah order dah order dah pun.

Weols berborak n bersembang macam apa uols.... havoc giler rasanya QBistro tuh yg sememangnya dah havoc pun kan ditambah lak dengan gelak n hilai tawa weols lagi ler haru gitu kan....muahahahaha.

Dekat kol 6 am gak ler baru weols semua gerak balik umah tapi kan dah sampai area umah weols bukannya terus balik umah. Tepon umah check line anak dara yg masa weols tinggalkan tuh tgh tido kan clear ke tak clear......skali bibik inform line clear kan terus ler weols ke Pasar Pekan Semenyih uols nak carik stock barang basah yg fresh² katanya.

First time uols sejak dah hampir nak masuk 4 thn dok kat Bandar Tek. tuh first time weols sampai ke Pasar pekan semenyih tuh so nanti next n3 utk experience pertama weols ok....hiksss.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Cath J said...

wah wah wah... meriah bangat ni... ^_^

*ayu* said...

havoc! :)

Atie Yusup said...

tak pernah sahur kat luar, berat mata memandang, berat lg kaki melangkah... heheheh

kojah said...

akak n bro, thanx so much makan2 ritu...

btw, brooch tue sgt cantik =)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!