Header

Wednesday, September 30, 2009

Karok lagi - Superstar Karaoke Wangsa Walk

Huh.. tak kasik can...
maklumlah.. time puasa aritu tak sesuai berkarok kan.... kan kan kan..

so weols lepaskn gian..

kebetulan plak Superstar karaoke buka cawangan baru..
kat Wangsa Walk mall, Wangsa maju..
sebelah ngn carrefour wangsa maju..

dan sempena pembukaan tu, Superstar karaoke wat promosi..
sampai ESOK.. sejam hanya RM2 !!!
ye betul.. murah jerr.. RM2 sejam!!

kitorang pegi ngn siapa?
ngn adik aku.. Nakeisha..
huhuhu berlibur bersama adik aku yg sorang tu...

dari luar Wangsa mall ni dah nampak terpampang besar signboard Superstar karaoke...
info yg kita dapat, Superstar ni amik 5 lot dalam wangsa walk tu..
huhuhu besar !!

kalau nak pi malam, jangan parking kat dalam wangsa mall ni..
sbb nnti nak kene jalan jauhhhh!!!
so parking je kat area CIMB Bank depan wangsa mall ni..
sgt dekat..



Viona with her SIL..
Nakeisha ni still single and available..
meh meh siapa nak jd kuarga Pak Nasir!!!

Now Nakeisha tgh study lagi bidang Photography gak..!!
hihihi...
dia ni pun spesis "kemana-mana pergi, DSLR tetap ku bawa jua"


punya la ramai org..!!!
kitorang pegi ari weekdays ni.. ari senin !!
full house ok!!

sib baik kitorang ada kabel BESAR..!!
dorang dah standbykan bilik utk weols..
sampai2 je terus checkin..

huhuhu...


btw, dalam tempoh promo ni, tak dibenarkan BOOKING!!

acara wajib...
camho..

rasanya if nak compare ngn cawangan Superstar kat Alamanda, cawangan yg ni lagi luas n besar..
bergambar lagik kat tangga pun jadikkkk....

hah..
akibat terlalu besar, kitorang sesat nak carik bilik tak jumpe..
macam duduk dalam maze labyrinth lak kekdahnya..

siap kene tanya lagi kat staff dia mana bilik kitorang tu..
wakakakka


dan acara wajib...
update LIVE kat blog..

tekun sungguh tengok viona wat LIVE..

viona masih lagi tekun membuat LIVE update.. hahaha
si Nakeisha dah start syiok sendiri nyanyi konon feel la tuh..

sampai turn viona nyanyi..

V ni kan, if gi karok dia la insan yg palng malu2 nak nyanyi..
if dia nyanyi pun jarang benar nak nyanyi solo..
mesti nak duet..

mahal sgt kot suara V tu ek?
huhuuh..

bila dah tak tau melodi...
humming je la...
hmmm.. mmm .. mmmmmmm...

ahhha lariks..


selain dari nyanyi, si nakeisha ni jugak adalah seorang pemain Pool yg hebat..
err.. hebat ke?
org kata la dia hebat..

tapi sampai skrg dia tak brani nak challenge aku lagi main pool !!

so maknanya aku lebih hebat????


viona test power nak amik gambar..
aku rasa kan, tak lama lagi viona lak yg akan sangkut dslr aku ni kat leher dia..

sejak dua menjak ni aku tgk dia minat betul nak snap pakai kamera aku tu..
ahhaha... bagus2..
v pakai d80 ni, nnti belikan b kamera lain lak ek.. hahaha

pesanan wat avin damia - jgn sesekali suke menjelir lidah cam walid ni..

ni kes aku terpengaruh ngn Enzek la ni..
igt tak gambar masa buka puasa potluck ngn family Pak Nasir...
kakak aku si enzek la ni ajar pose jelir2 nih...

hahaha.. kakak ajar adik kan???

yang bestnye kat superstar ni..
dia punya skrin nak pilih lagu ialah touchscreen..

certain tpt pakai remote..
leceh..
sbb kebanyakan button remote dah takde label..
plus bilik tu gelap..
so teraba2.................


turn aku lak memekak !!!



tamat sudah 2 jam....
masa utk balik !!!


sebelum balik.. bergambar kat luar..
Nakeisha, Masviona and Ckin..
Ckin ni la kabel besar kitorang kat Superstar tu..........



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Atie Yusup said...

wah...wahh.... syok nyer mengeluarkan suara... leh jd juara akedemi fantasia

IMCurtain said...

Siapa suara paling sedap?

p/s: Come join our Blogging Community. We have similar function as Innit. Register now and start promoting your blog there.

mummysya said...

i pon nak camera jugak...

muahahahaha

D3000 yg baru tu jadilah...

nURmALa mAZLan said...

kak mas
biar benar sejam RM2
kalau x tu sejam berapa?
wah!!!gigih bertanya..mmg plan nak gi karok ni
kalau murah leh kita try situ

enzek said...

ikkk...dah boring wat pose senyum2, kite main posing jelir2 lidah la plak hehehe..
(damia lak kene menten kiut wat gaya peace 3 jari taw..)

tuberose78 said...

oiiitt.. gi karaoke tak ajak org pon!!! nak ituttttt...

Anonymous said...

tgv kat wangsa walk dah bukak ke belum?

Anonymous said...

nk tanya..ade no tempat superstar karaoke tak?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!