Header

Monday, September 07, 2009

Kunjungan dari Perak

Bukan... bukan krisis politik yg aku nak cerita ni..
biarla mereka2 itu bersidang dewan di hotel..
biarlah mereka2 itu berbebut sesama sendiri..
dan biarlah mereka itu memperlahankan pembangunan untuk negeri dan rakyat Perak..

kesian rakyat perak...

ari sabtu aritu... lepas selesai aktiviti buke pose nuffnang (n3 nuffnang ni masih menunggu giliran utk dikemaskini..saba saba), elok je lepas kitorang sampai umah tak dan 5 min, teratak Mv.com ada tetamu.....

dari siang hari tu lagi tetamu ni dah sms kata nak mai tido umah..
kitorang ngn hati terbuka kecik tapak tgn nyiru kami tadahkan..
mesti la kan.. dah tentu tetamu tu adik viona sendiri.. takkan la kitorang tak seronok...

Niza & Kus skrg ni dah menetap kat Teluk Intan...
besstttt aaa Kus dapat balik Kg...
Kus sekarang dah keje Gomen... dapat plak post kat Kg sendiri.. syurgaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dah alang2 dorang mai, bawak ole2...
perut aku pulak dah mula lapar pulak.. hahah.. makanan masa buka nuffnang dah habis dikisar..
kini menanti makanan lain lak utk kisaran seterusnya..
tamak haloba buruk lantak gak aku ni...


hah.. si niza and avin damia berlumba2 makan nampaknyaaaaa..
masing2 beriya2 memulun...
damia makan isi mangga.. mak lang damia makan bijik makan terus !!!!

biras aku nih... Kus..
dulu sebelum balik ke Perak, dia ok je kurus aaa jugak..

now...?
macam dah di pam pam..
bulaattttttttttt je ko ni kus... comeyyyyyyyy

hahahahaha..



damia kan, dia tak suke sgt makanan yg lembik2...
ayam bahagian yg lembik2 pun dia tak suke... buah2 pun byk dia tak suke especially yg lembik2 macam mangga tu..
dia makan sikit je mangga tu then dia wat muka geli dai sambil angkat2 bahu..

pastu dia bedal plak kueh popia mini goreng..
kueh2 cenggini dia lajuuuuuuuuuuuuuu je
mmg dia minat betul kueh2 kering camni...

yang si walid damia ni plak tak habes2 ngn camho...
nak wat camna.. dah minat aku...
lepas ni klu nak tulis biodata, aku nak masukkan dalam list Hobi Anda: Camho..
ahhaha.. tak senonoh je


lepas makan2, lepak2 sembang2..
tak lama pastu memasing mata dah berat.. naik atas bumbum terus....
tapi damia seperti biasa, mana leh naik n terus bumbum..
mesti nak layan dia tgk kartun bagai.. main bagai.. baca buku bagai.. lari2 bagai... joget2 bagai... (dan list ni takde penghujung..........................)

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Cath J said...

Uissssshhhhh... pjg nyer list activiti c kecik sebelum tidoo yerrr.... kekekkekek.... same lah kat sini... *sigh*

Kaseh said...

tgh imagine damia buat aksi geli makan mangga lembek tuh ehhehe mesti comel..

nURmALa mAZLan said...

makin aktif akak bergathering bln2 pose ni eh

masviona said...

cath j:
mmg pun....kengkadang kan naik gak hangin nih.....huhuhu dah tuh kita dh lalok dia lak still aktif dah pesan kat bibik tak kasi dia tdo banyak sgt siang hari pun but dia still aktif gak...camne eh...mata dia klu tak kol 1 am onward xde dia nak ngantuk...adoyaiiii saba jerlah

kaseh:
ahakssss...mmg kelakar giler pun kaseh dia siap angkat² bahu lagi tuh...itu yg lagi kelakar tuh...hiksss

nurmala:
hiksss gathering ngan adik badik sndrik tak kisah bulan pose ke tak yanggg oiiii...hikssss...eratkan silaturrahim gitu kan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!