Header

Wednesday, September 16, 2009

LIVE: 2 Sepupu Layan Kartun

Salam tgh hari uols,

Hr nih kasi can ahkak mv uols nih amik tempat prebetsabu publish berderet n3 LIVE uols coz prebetsabu kan tgh fokus drive kan yg ahkak lak avin damia dok belakang kan relax lah ahkak uols.

Buring lak rasanya xde nak wat perkan better ahkak type live n3 leh la gak uols baca ye tak? Demi readers masviona.com ahkak rela u......ahaksss

Sebelum perper tuh kan ahkak nak amik peluang ucapkan terima kasih pd semua yg wish selamat hari raya n doakan keselamatan weols sepanjang perjalanan nih.

Ahkak baca jer semua komen uols dh setting direct masuk ke henset ahkak nih after beberapa saat uols sent kan tp agak leceh ler if ahkak nak me'reply' nye coz nak kena log in blogger segala bagai kan tp even ahkak xreply uols ahkak sgt2 menghargainya tau...seriyes nih uols tak TIPU PUNYER!!!

Ok now kita masuk cerita utama yg ahkak nk stori mori kat sini ye uols.

Anak dara weols nih kan mmg pantang ngan kartun celik mata je mintak kartun nak sleep pun nk layan katun gak sama naik ngan susu dia tuh....adoyaiii

Ni td bukan main lama tido dh celik mata pun mintak nak layan kartun gak tetambah ada abg adam dia lagi ler syok dia melayan kan kejap2 gelak kejap2 gelak gitu kan

Nasib baik ada portable DVD Player ni leh la diorg layan kartun sampai lebam.

Weols beli player nih dulu pun kat kelantan gak kat KB Mall. Before this weols slalu mount kat visor depan kat belah penumpang ni je but kali nih malas lak ahkak nak soh prebetsabu mount kat depan coz ahkak ngan prebetsabu nk layan blues dgr CD lagu2 raya n jugak koleksi lagu2 DEWA n jugak CD R.Azmi prebetsabu.

Bebudak2 ngan bibik 3 org dok galak layan kartun kat belakang yg walid ngan bonda diorg lak dok gaduh2 manja sebab berebut2 turn nk dgr lagu kejap2 nak layan lagu dewa (lagu nih mmg wajib...ahkak kan kipas susah mati dewa) baru ahkak layan blues 10 mnt prebetsabu lak mtk tukar CD R.Azmi dia tuh....adoyaiii kang xsampai 5 minit pastu nak dgr lagu2 raya lak adoyaiii bonda ngan walid lak dh jadi mcm budak2.....muahahahaha

Nasib baik ler ahkak MOOD BERALAH terlebih sket hari nih kan kasi ler prebetsabu menang layan ler R.Azmi dia lebih sket coz DEWA dh selalu ahkak dok putar kat lappy time kat opis ke kat umah ke kan.

Ala uols mcm tak paham kan kena lah beralah lebih sket kan dah tahun ni turn beraya KG ahkak kan.....muahahahaha amik hati gitu.....ahaksss

OK uols gaduh2 gak tp jgn gaduh betul2 tau gaduh2 manja ok lah....hiksss

Chill bebeh...Yeayyyy Ya ribba andre andreeeee!!!

Hari nih ahkak dpt berbuka bersama ayah n bonda tercinta dikampung...bestnya

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

6 Comments Uols:

Cath J said...

so.. dah kat kg lah yer??? uisshhhh bahagia...

^_^

honeylanz said...

wahh.. dah sampai kg? jeles nye..
"Salam Aidilfitri & maaf zahir batin"

oneyani said...

awalnye baling kampung...dah ramai lak yang dah cuti ek..

yani xrasa pape pon..sbb mmg dah duk rumah family...huhuhu

salam aidilfitri buat akak mv..ps dan si comel avin damia=)

★ Nu♥ℜul ★ said...

tq aunty mas.akak ske sgt baju2 tuh.nice sgt2.=)

Selamat Hari Raya,
Ampun Maaf Dipinta.

rasp said...

syioknya dah balik kampung....
have and and take care ya sis...

Slamat Menyambut Aidilfitri bersama keluarga terchenta!
maaf zahir batin...

pluk cium kat damia ya sis!

Kaseh said...

comelnyaaaaaaaaaaa damia pakai baju polkadot black tuh... alahaiiiiiiiii

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!