Header

Thursday, September 03, 2009

Live: AAAaaaRrrRggGGGgghhhh..!!!

Adoilah..
mcm mana ni..
Masuk kali ni dh 4 kali aku jengah toilet...
Memulas semacam jeeekkk..

Alahai jgn la mcm ni duhai perut..
Smlm kan aku bg ko mkn sesedap...
Arini aku nk settle keje....

Kang keje aku lambat settle nnti lambat la balik kl jumpe viona n damia..
Pliissss ek wahai perut..

Cepat la sehat mcm biasa..

*siapa ada tips utk baikkan perut from cirit birit? Xtahan dh aku ni..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

alahai ciannye
salah makan kot..

masviona said...

alahaiiii siannya....
agaknya smlm mkn byk n campur² byk sgt kot....huhuhu

hope cepat sembuh ye syg

Dee said...

moga cepat sembuh ps..

mummysya said...

makan pills tek aun, ala pills yg kat kedai cina tu. berkesan tau, zul selalu makan kalo kena cir bir

Cath J said...

ada aku terbaca kat internet... minum 7up atau sprite boleh settle sakit perut... hahahha... I tak pernah, tapi mana lah tau kan.. (eh... puasa lerrr... opsss ;-p)

mama erfan said...

ha bancuh teh pekat2 kasik minum... insyaallah berkesan!

tuberose78 said...

banyak sgt makan mcm2 tuu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!