Header

Sunday, September 27, 2009

LIVE: Bawak2 la berehat pulak..

Mentang2 la cuti raya lagi kan..
Weols mmg x sesiakan cuti ni..
Mmg merayap je kitorang time raya..

Well.. Dah mmg kitorang jenis suke travel..
Mmg jenis suke jenjalan..
Tambah plak jenjalan jupe sedara mara.. Lagi la bedesuppp weols gi...

Hihi..
Pastu bila ada kengkawan kol kata nak mai umah beraya, bergegas weols balik ke Teratak Mv.com ni haaa.. (Mujur arini weols g area nilai bangi n kajang je)
Lps tamu dah balik, kitorang sambung jenjalan balik..
Muahahaha..

Dan as usual, bila dah sebok jenjalan sure badan penat kan..?
So malam ni weols wat keputusan takmo kuar dah..
Kene gak rest kat umah..
Esk pun dah mula keje..

Jadinya aktiviti malam ni ialah melepak d Teratak Mv.com sajee..

Ehem... Dah cuti pjg camni kan... Tetiba rasa malas lak nak keje hahahaha...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

nizaa said...

ha ah lak kak mv..malas gile nk keje..

Ada Ayrissa said...

huhu..mmg terrrrsgttttttttttt malas...

rasp said...

jez the thoughts nak kena keje, terus badan lemah kemalasan hehehehe...

CuTeMiUt78 said...

yup..betul.betul..betul.. teramat la malasnya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!