Header

Friday, September 04, 2009

LIVE: BERBUKA DI SIAM!

Betul...
Dah boring buka kat mesia dh...
Sesekali tukar angin.. Boleh la kan?

Kali ni kitorang di terbangkan khas oleh Airasia ke Siam...
Wahhh gitu..

Tak caya?
Bukan jauh pun siam ngn kl....
Huhu..

Ye la ye la..
Aku sedar diri... Perasan hebat la tu nak buka kat siam, nak sahur nanti lak kat london... Wahhhhhh

Sbenarnya weolls berbuka kat luar..
Makan makanan siam... Di malaysia lorr...

Chakri express di putrajaya..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

Cath J said...

Amboi...loving.... ^_^

cHeRyNa PiReS said...

kat putrajaya area mane nieh..best ke? nampak macam best je...

isya said...

wah wah.. special ni..

Dj Epoi said...

Amboih!!!!!!!!

Romantik sungguh....koworang berdua nih!!
Batal Posa siut hehehehehehh....gurau jew kah!

Lpas nih MARIA TUNKU SABRI dah tak boleh carik makan dalam Jalan2 Carik Makan lagi owh!!! heheheheh

Masuk dalam Blog nih....semua Tempat2 Mavelooooos koworang dua dah Terjah!

nakeisha said...

sedap kan?penah makan skali.masa tu promotion bayar bape tah can eat ALL!

lily lotus said...

haha..dah buka puasa takpe pic gaya gitu..very the loving ;)

IxoR@ said...

klu ixora berpeluang berbuka dgn Nuffnang, mesti boleh jumpa...tapi...warrgghhhh....nk nangis la...huhuhu...nti ambil gambar byk2 ye....

:(

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!