Header

Saturday, September 05, 2009

LIVE: Bersahur d India..

Hah..
Buka d siam...
Igt nk sahur d london..

Tp flight penuh..
Flight india je adaaaa..

Hahahaha...

Sahur bersama kawan2 di bdr tek kjg......

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

5 Comments Uols:

*ayu* said...

habis satu dunia round.... heheheheh

Kaseh said...

hahaha india pun india la kans... harinih mau berbuka di mana? g Iran la pulak..makan makanan pak arab... takpun g US ke..western la plak.. tgk kin masak roasted rusa semlm...menikam jiwa...kena g TGIF mkn roasted rusa..hhehehhe gamba damia takdek eik..

Kaseh said...

lupa lak nak ckp.. sis_nita dah order brooch dari mas kan.. nati bgtau kaseh berapa total tmasuk delivery eh kaseh bankin kan nati.. tenkiu dear.. muashh.. nita da pomot blog MV collections tu kat blog dia.. :) cuma si nogha je tak pasan kot ada gift tuk dia.. senyap je makcik tu.

Hezesuze said...

haishhh uols nie gegeh dok bersahur kt luar kan...ermmm cedey xdp jemputan pong....ekekekeke

masviona said...

Ayu:
Tuler psl muahahaha satu dunia nak round...kalau leh betul leh round 1 dunia bestnye...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!