Header

Friday, September 18, 2009

LIVE: City pun nak Spa jugak..

Tahun ni raya kitorang balik kg naik honda city viona...
Mr Triton tinggal umah saje...

Dh lama sbenarnya City terbiar berdebu tak d cuci..
Tahun ni plan utk DIY wax n polish kete2 tu x kesampaian...
X sempat lorrrr...

Dh alang2 ptg ni xde aktiviti
So kitorang p la kedai cuci kereta..
Kasik comey itu city..

*teringat kenangan bersusah senang dgn Alhamra Auto Spa...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Ena Qaisya said...

masviona...
camat menyambut ari rayo.. akak mintak maaf slama kita berkawan kot2 akak ade wat ko tersinggung ke..akak mintak maaf ye masviona.. jaga diri k..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!