Header

Thursday, September 17, 2009

LIVE: Hari kedua di kampung

Semalam, masa weols balik ke Kelantan, ahamdulillah jalan tak jem sgt..
ye la kan.. awal gilak weols balik.. time tu org lain tak cuti lagi..
nak wat camna.. dah dapat jemputan berbuka puasa from client kat kelantan ni.. dan jugak kene tgk site baru di bachok..

mmg plan asal nak balik klate ari jumaat sbenarnya..
tapi dah ada keje yg menanti, so terpaksa la cabut ke klate awal..

dan alhamdulillah la jugak, sepanjang perjalanan semalam takde kejadian tak diingini..
even sepanjang jalan tu weols terserempak ngn 1 je eksiden..
lori terbabas ke tepi jalan rempuh pagar masjid..
tapi rasanya drier tu takde apape kot..

avin damia pulak kan, semalam dia punya la excited..
ye la umah kampung kitorang ni umah papan..
so biasa la. luas kan..
si avin lak seronok berlari ke hulu ke hilir.. sbb papan kan bila kita berlari dia mcm bounce balik..

pergghhh. puas la mengejar si damia...
tu belum lagi geng2 sepupu dia yg lain balik kg tu..
kang nnti bila semua dah balik, sure lagi gamat..

arini plak, aku sepanjang ari kat site..
viona. mek n bibik ada operasi menggempur arini.

huuhhu..

menggempur membersihkan umah from segala serawang n habuk2...
aku balik ptg sat tadi, perrghhh.. cun siot umah tu.. dah bersih..
syabbashh viona...
sure mek gembira.. ye la nak harap mek wat semua tu, mana larat..
lgpun ngn habuk2 sume cenggitu.. bahaya la.. mek n ayah pun bukan muda remaja lagi..

now sbenarnya aku tgh tunggu viona kat salon..
ahhahaha.. viona gi salon lagi..

.
.
.

ituhari dia dah wat treatment rambut kat bangi..
now dia wat rebonding pulok... huhuuhuh...
dasat weh.. kat salon ni ada wifi huhuuh cayalah!!

malam ni insyaallah jika takde apape aral, kitorang nak mulakan Projek Raya yg kedua tu khas utk uols..
walau dah macam terlewat, tapi takpe la.. utk uols.. apa sahaja kami turutkan.. ahakss..


last skali..
nah gamba camho aku..
hahaha bar korang muntah ngn gamba camho aku..
hahahaa
hahahahah
hahahahahahaha


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Kaseh said...

takmo gambo PS ..mau gamba damia...hahahaha :p

n0n0n said...

nk muntah tu mmg ada PS tp terpaksa tahan sbb takut terbatal puasa....ahaks.......

we want damia pic...we want damia pic.....

J@J@ / Bini The Rock said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....

MAAF ZAHIR BATIN

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!