Header

Monday, September 28, 2009

LIVE: Jom Kita Karok!!!

Hehehehe

After sebln lebih dah x karok kan

Ni weols lepas gian balik...hiksss. Kali nih ajak sil skali join xkan nak berdua ngan prebetsabu je reramai lagi syok kan

Sambil tuh weols saje jer nak test tempat karok baru ni ha kat wangsa walk.....Superstar Karaoke.

Canggih gak tempat nih n for sure ramai giler org maybe sbb diaorg tgh wat promo kot RM2/hour uols sapa xnak kan...hiksss

Even ramai org tggu que pun weols kalu gi sure dpt tempatnya coz guna cable maaa.....hikssss

Ok stop dulu ahkak mv nak lalak sat nih even sore mcm katak panggil hujan apa nak heran kan...hikss

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

Dee said...

wangsa walk? kt ner? wangsa maju eh?

nazawani said...

amboi nas,lepas raye terus karok.......

masviona said...

dee:
wangsa wall mall...baru bukak. yup dee dekat wangsa maju gak

nazawani:
lepas tension kak long....hiksss nnti sambung raya balik

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!