Header

Saturday, September 26, 2009

LIVE: Masih mood beraya sakan

Sorry laa uolssss..
Kitorang Team Mv.com masih lg tgh sakan beraya..
So entry full adalah tiada..hahaha..
Jamah je la hidangan n3 live ye..

Misi beraya diteruskan..
Baru td lepas beraya kat area jiran tetangga Teratak Mv.com..
Best best..

Sat lg nak beraya ke umah aunty2 n uncle2 sedara mara lagi..

Betul jugak kata Kak Nani jiran weols tadi..
Dia kata lagi syioookk if kita beraya secara terjah menerjah tanpa tunggu open house..
Hihi..
Yela.. If open house kan, org dtg berderuu ramai..
So tumpuan tuan umah with guest adalah kurang la kan...
Nak layan ramai2 sekaligus...
Nak jg makanab minuman lg..

But if kita terjah raya tumpuan tu lebih khusus..
N kita leh sembang2 ngn lebih mudah n mesra...

Kan uols?

*huhu kitorang mmg jenis suke terjah x perlu tunggu open house pun..



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

yup..betul..betul..betul.. terjah raya kan.. bila plak nak terjah umah akak

CuTeMiUt78 said...
This comment has been removed by the author.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!