Header

Saturday, September 26, 2009

LIVE: Nasi Lemak Ayam

Jgn jelessss...

Aku n viona now kat Restoran Sup Power Ali..
Kat area kajang...

Time raya selalunya dok hidang nasi impit.. Rendang...
Kuih kuih pun adalah wajip..

So bg org jenis perut nak kene jumpe nasik gak dlm sehari mcm aku ni, sure tak senang duduk kan..
Yela.. Makanan lain tu semua mmg mengenyangkan..
Tp feel nasik ni lain sikit...

So..
Tadi lepas beraya sakan,
Aku ajak viona g carik nasik..
Hahaha..

Sampai je restoran ni, semerbak bau ayam goreng rempah..
Nafsu bergelojak.. Terus oder nasik lemak kukus lauk ayam rempah..

Mantopppppppp...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

mmg mantop la nasi ayam dia tu...superbbb!!!

rasp said...

uish ..... terkecur tengok nie..
lama sungguh tak pekena nasi lemak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!