Header

Friday, September 18, 2009

LIVE: Prepaid... Kekhilafanku..

Khilaf...
Korang tau x apa makna khilaf?
Huhu.. Ntah tetiba mai lak perkataan tu..

Tp mmg kesilapan aku la..
Camna ntah aku leh terlupa expiry date prepaid hotlink maxis aku tu...

Sekali aku cek, rupanya dh 4 ari expired..
Call maxis centre, dia kata once dh expired kita dh takleh dpt lg guna nombor tu..
Adoiiiii..
Napa la camtu ek..
Aku syg la no hotlink tu.. Guna sejak zaman student..
No tu la kiranya no utk member2 n sedara mara kol..
No celcom ni lebih pd no urusan keje je..

Adoi.. Kekhilafanku
Padan muka aku...

*ada sesiapa yg pernah alami perkara yg sama? Prepaid dh tamat tempoh... Bole x kita wat rayuan utk tetap guna no yg sama?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

daydeck86 said...

saya pun pernah terjadi sebegini rupa
memang sayang no tuh pakai dah lebih 10 tahun tapi nak buat cam mana nak amik no tuh payah pulak terus malas nak amik

Luth Textile said...

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!