Header

Tuesday, September 15, 2009

LIVE: Projek Deko Teratak Mv.com

Haaaa..
Kan aritu aku ada wat n3 lps sahur aritu yg aku x tdo wat design kan...

Now ilham aku tu dh lahir ke alam nyata..
Dah siap print dah...

Now tgh lepak2 sat br lps buka n solat..
Sat lg operasi dimulakan...

Apakah itu??

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Dj Epoi said...

Salam.....

Weiiiiiiiiiih Gua dah tiga kali buka Blog nih!!
Tak sabaw nak Tungguuuuuuuuu

Deco with MV

Huhuuuuuuuuuuuu!!!

tuberose78 said...

buat wall paper ler tuuu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!