Header

Saturday, September 12, 2009

LIVE: Rabak... Mataku Rabak

Dedulu masa student2 jiwa remaja, mmg selalu lah overnight..
Lepak mamak 2-3 pagi pastu masuk kl tgk org merempit, lepak kat hostel ngn member2 main terup or main game sampai pagi...

Time muda remaja dulu selamba badak je pun if x tido mlm..
Paginya plak ada kuliah...
Direct smpi ptg..
Rileks je badan masa tu bertenaga dasat..

Sekarang??

Dah tua maaa..
Dah tak sehebat dulu..
Hahaha..

Smlm lps keje weols pi merendek berbuka kat luar sambil menyoping..
Pastu balik umah..

Then tgh mlm weols p menyerang umah mummusya then terus ke downtown pulak..
Misi mencari tikar LAGI...
Hahaa..

Lps downtown bum bam bum bam dah kol 4..
Terus sahur beramai2....
Balik sahur dlm kol 5am..

So aku, viona n damia mmg overnight la smlm..

Now pagi2 lg aku dh terpacak kat umah apartment weols..
Nak pasang lampu n kipas...

Mata aku rabakkkkkkkkk!

Sekarang aku lebih mengerti bahawa...
ZAMAN KEGEMILANGAN AKU DAH BERAKHIR... ZAMAN MUDA...

Hahaha...

*korang jgn la kejam ek nak kata weols tua tak sedar diri hahaha..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

kah.. kah.. kah... dah tua.. ngaku sajer ler...!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!