Header

Tuesday, September 15, 2009

Make Over 3 Beranak

Lepas dah settled kido kerjakan my hair, sampai ler plak turn prebetsabu......xperla kali nih bior ahkak lak membelanja hubby ahkak n anak²...hiksss (mentang² ler dpr rezki dr nuffnang kan..hiksss)

see laki ahkak tersenyum bangga....hiksss (prebetsabu mmg hover sket...larekkssss)


kasi cuci itu kepala....n
anak dia mmg tak nak lepaskan peluang tgk walid dia lak (time walid dia idak ler plak dia merenggek² nak naik dok atas perut tuh....huhuhuhu)

alahai feel nye prebetsabu sampai tertutup² mata tuh...muahahahaha

dah nak hampir siap dah nih

Ok lepas lebih kurang 15 minit camtuh dah siap dah

nak tengok???

tanya prebetsabu...hiksss

Ok jom masuk bab anak dara tuh plak...memula plan nak potong rambut dia tuh but tgk ler dia nih



Menangis uwaaauwaaa lak tak nak....turun setengah kilo ahkak mengejar dia dlm salon tuh. Last² ahkak tak kuase nak kejar dia ckp kat kido kalu xleh potong semua potong jerlah fringe ajer...itu yg penting pun kan

dia nih kan selalu kalau bawak gi mamak kat walid dia selalu trim tuh ok jer dia..diam jer duduk atas krusi tuh tetiba jer kali nih dia takut lak.

Agaknya coz terkejut kot tgk time bonda dia tadi siap berbungkus² kepala bagaikan....adoyaiii...hiksss

last² siap ler kami 3 beranak di make over kan oleh kido....hiksss

Beraya sakan ler ngan rambut baru weols nanti...ahaksssss. Actually ahkak offer kat bibik skali kot dia nak potong rambut ke tak....xnak lak dia uols.

Ahkak ckp xperla saya yg bayarkan kamu ckp jer nak potong camne....xnak gak...ertmmm tak perlah. Agaknya dia dah janji ngan pakwe dia kat indon kot tak nak potong rambut....hiksss

Ahkak bukan apa sajer ler nak happy kan dia kan dia pun jaga avin damia ngan baik gak ler kan so perlah salahnya ahkak kasi reward kat dia kan tapi dah dia tak nak tak perla.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

tuberose78 said...

ewaaah... rambut raya you!!! prebet nampak mcm azwan la plak.. kah..kah..kah..!!!

farish sinclair said...

meriahh rmbut rye hahaha

joegrimjow said...

hehe
si ibu xde gambo ke?

JIVEBUMZ said...

meriahnya gambar rambut baru akak sekuarga tu...

beraya sakan la akak thn nie yer!

Dee said...

rambut raya tu..best2..

atty's said...

kenapa tak offer kat ahkak jew..mesti ahkak nak.tau .bluweek..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!