Header

Thursday, September 03, 2009

Memborong Tikar @ Downtown

1st time sampai harus ler bergambar² bagaikan...hiksss


Kan dlm n3 nih aku dah bitau kan, yg lepas acara berbuka kat umah tuh, team mv.com bersama² ngan mummysya n famili membuat rombongan ke Downtown Bdr Tun Razak lah plak......hiksss

First time ok team mv.com jejakkan kaki kat sini, before this weols mana der pernah gi memana downtown ke uptown ke pempaham jerlahh prebetsabu tuh tak suke bersesak² n gi tempat yg crowded gitu. Aku tak kisah....:)

Weols gi sana sebenarnya ngan satu tujuan mau memborong sumthing sesambil membuat lawatan tapak ke tapak niaga lisa pinkjamboo dah alang² gi sana sambar ler sehelai lagi shawl......shantekkkk!!! nanti leh la wat gilir² pkai kat opis nanti...hiksss

acara memilih shawl yg berkenan dihati...hiksss


Malam tuh weols mmg memborong betul 7 gulung tikar berjaya weols rembat...hiksss. Tersenyum lebar ler pakistan tuh (pakistan ke???)

sblm sampai ke tempat yg dituju rembat ler memana yg sempat.....cute giler sandal getah nih.

Aries'sya n Avin damia dedua beli kaler yg sama....purple (dh xde kaler hijau...belasah jerlah) tp bila dh byr baru perasan dedua pun besar....ahakssss


kami geng² femfuan sebuk memilih tikar mengikut selera memasing kan.......heavennya proses memilih pun dah havoc ahakssss

Masa nih dah terasa bagaikan downtown tuh weols yg punya....tak caya tanya mama, mummysya, lisa, angah, jiejie n geng² femfuan yg lain lah......ahakssss

proses tawar menawar rege lagi ler meriah dah tuh weols banyak kepala kan....wakakakaka

owhhhh saya sudah ada yg berkenan dihati ku ini...hiksss


pilih jgn tak pilih....hiksss...pilih sampai lebam

Papa adlh seorang atuk sangat pandai melayan kerenah cucunya.....seee damia happy giler sampai terlentok tuh

Nasib ler kaum bapa nih semuanya memahami.....isteri masing² sebuk membeli belah so diorg ngan rela hati mangambil turn menjaga anak...hiksss


lepas amik turn jaga kekanak sedia jadi bodyguar pulak....wakakaka

Maunya tak jadi bodyguard ramai tuh anak², kaum femfuan yg dibawa bersama tak kira ler anak dara ke mak dara ke semuanya harus dijaga ngan rapi maklumlah aura kami geng femfuan nih kuat silap² hari bulan ada mamat² bangla yg tackle kami......wakakaka (buat mummysya, lisa n jiejie sila lah kukuhkan statement nih supaya ia nampak real....ahakssss)

Lepas dah merembat 7 gulung tikar weols memasing hati dah girang dan membuat keputusan utk balik kerumah masiang² tapi sebelum tuh weols semua sekali lagi bersahur bersama² di QBistro lagi....hiksss

Mmg betul kata prebetsabu kaya QBistro, asal nampak jer geng kami nih datang sure sebok ler semua org nak serve....muahahahahahaha.....hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

mummysya said...

Muahahahaha

pembetulan Mas, bukankah kita order 8 semuanya...

Betul, kalo tak dijaga, mak orang pon boleh kena tackle tau....

jgn tak percaya...

masviona said...

mummysya:
ahakssss.....ok² mas tersilap kira 8 gulung tikar semuanya...ahaksss

*ayu* said...

borong habis habisan!

masviona said...

ayu:
harusssss...dah bala tentera pun ramai kan..hiksss

DYLA said...

kak, baper harga tikar tu kat sana?

n0n0n said...

mak org pn leh kne tekel?biar betul kak...kekekekeke...8helai tikar skali borong...banyak tu,kalo takde tempat nk letak,bg r sy satu ye kak....

mummYaeesh said...

hmanggaiii sampai 8 gulung..byknye !wtpe mas oiii... korang kan sume masih vogue d vass gitew harusla kena tackle..ahaks

.v.a.n.e.L.L.a. said...

HAHA.

downtown tuh sblah maktab sya jur.

:DD

tuberose78 said...

8 tikar???? banyaknyer.. tu korank punyer jer ker? nak wat bisnes ekk?? hee... murah ker tikar kat sana...?? mcm menarik jer...

Kaseh said...

waaaa beshnya korang shopping...
sib baik tak tershopping abang tikar tu sekali..heheh... nak pinjam damia seminggu leh?

neezareef said...

sy juga telah memborong tiko hr tu..

lily lotus said...

dahsyat u all..smpi 8 diborongnya..hehe..murah rezeki peniaga2 downtown klau u guys turun

PinkJamboo said...

kak masssss....ari ahad nie jangan lupe yerr.....heheeh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!