Header

Wednesday, September 30, 2009

Pagi ke-11

Salam Morning uols...hiksss

Apa yg pagi ke-11 tuh....hahahaha
Xde mende pun saje jer hari nih kan pagi raya yg ke-11 uols

Pagi nih xde n3 autopublish pun coz semalam weols team mv.com cabut naik katil awal so xsempat nak buat schedule n3 utk pagi nih uols

Nape weols masuk tido awal....ahaksss xde sebab lain pun cumanya weols skrang dlm proses nak latih anak dara weols tuh tido awal dan xnak dia berjaga sampai lewat2 malam lagi.

Nampaknya percubaan weols agak berjaya selepas 2-3 jam gak mencoba. Alhamdulillah lbh kurang kol 12 tgh mlm weols semua dah terlena.

Kol 12 tgh malam tuh kira awal lah tuh kalau tidak avin damia kol 2-3 pg baru nak tido itu pun weols kena paksa2.

Uols doakan ye moga usaha weols nih berjaya bukan utk semalam dua jer but kalu ler biarler berlanjutan. Insyaallah

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

neezareef said...

budak2 baya damia mmg la kita x tdo dia pn sma jugak...bejaga jugak...kena la tutup lampu semer last2 ape lg..mak pak pn tdo skali arr

atty's said...

kalo fir..tak g mana..dia palin lewat tido kol 10..mesti kty dah suh masuk bilik..hehehe..

tapi kalo ade org ..jenuh nahan mata..

nazawani said...

anak k/long (Aji) pun kalau x tutup lampu alamat x tido la...bukan main susah nak tido..... siap makan biskut cicah air lagi barulah nak tido he..he..he...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!