Header

Tuesday, September 15, 2009

Redeem ke Shopping?????

Ini semua adlh tdk dirancang sama sekali ok.

Semalam ahkak mv tershoppink lagi....hiksss tp idak ler sampai berplastik² paper bag nye uols. Cukup sekadar 2 sajork...hiksss

Weols nak jupe kawan sorang nih untuk mengambil sesuatu yg amatlah penting utk hari raya nih..heheheheh (usah dikau tanya apa barangnye ye......hiksss!!!!) tp dia lak belom sampai lagi kat umah kerana masih belom settle urusan membeli belahnya yg entah ke sekian kalinya...ahaksss

So weols pun decided ler untuk menyinggah sat kat Jusco Maluri tuh dekot jer pun ngan umah diorg kan, plan asal aku nak tebus sesuatu kat The Body Shop jer.

Ala jumaat lepas masa shopping kat The Mines aku restock balik segala mak nenek penjagaan diri yg dah nak habis kan, makanya point yg dah terkumpul melayakkan aku utk redeem point ler kan tp cam biasa ler nak kena tunggu after 3 days baru leh redeem kan.

So nak tau apa yg aku rembat semalam


ini ler dia barangnya

Masa aku gi tuh tinggal satu nih jer last kan katanya nya limited edition. Aku mmg dah berhajat dari jumaat lepas lagi nak rembat bendalah nih.

Rege dia rm79 hengget uols, so sbb aku nak redeem point jadinya ahkak hanya bayar balance lepas tolak rm35 hengget tu jerlah makanya ahkak cuma byr rm44 sajorkkk ...hiksss....suke..suke

pada aku cukup ler pkai yg ini kan

Lagipun aku pun bukannya selalu mekap pun, malas satu hal lagi satu hal aku selalu mekap kalu ada mood jer tak pun kalu ada event yg best² sket but kengkadang kalu dtg mood nak melawa tuh tak kira masa gak...hiksss

Aku tak berkira sgt psl brush nih janji dpt aku wat sapu mekap kat muka kan...hiksss .Yelah uols ada setengah org tuh kan klu brush bukan brand MAC tak nak layan sgt kan pastu kira lak bulu kuda ler bulu itu ler ini ler....hiksss

Brush mekap pun dah smpai ratus² satu batang kan. Ahkak masih belom sampai tahap tuh lagi....hehehehe tak tau ler akan datang tp rasanya aku mmg tak berapa nak gemar mekap tebal² pun...hehehe (konon nak cas kata natural beauty ler tuh xyah mekap tetebal pun dah cantik...hiksss.....poyos lah ko masviona oooiiii!!!!!!!)......muahahahahaha.

Ahkak beli yg ini pun dah prebetsabu banyak kali tanya, eh bukan ke v dah pernah beli ritu kan????, bukan baru lagi ke beli????....huhuhu wat per nak kena beli banyak² benda nih.....huhuhuhu lebih kurang gitu ler kan

Habis tuh ko ingat ahkak dpt ke nak beli brush yg MAC or yg brand² hebat yg lain tuh yg rege beratus² sebatang sedangkan yg ini pun dia tanya memacam kan itu pun puas dah ahkak doa dlm hati nih jgn ler dia marah ahkak nak beli menatang berus nih....huhuhuhu

Ahkak dah siap plan tau dlm pala nih kalu agak² dia nak bising lebih² ahkak nak pujuk dia camni jer

Ala b yg itu panjang² susah nak bawak travel pastu klu yg nih dia ada bag dia skali senang bawak satu tuh jer kan, lagipun kan ,v pakai duit untung meniaga brooch v tuh bukannya pkai duit gaji pun lagipun duit dari cek nuffnang tuh ada baki lagi tuh


Haaaaa uols sampai camtuh sekali pala otak ahkak ligat dok pk alasan kot² ler laki ahkak bising kan.

Sekali laki ahkak senyum jer uols idak kata perper lepas tanya soklan kat atas tuh itupasal ler ahkak leh lagi seret dia gi shopping sat kat dlm jusco tuh bahagian pakaian dalam wanita lak tuh kan.

Yer lah uols ingat yg luar je ke nak bergaya lip lap sana lip lap sini kan bistu yg dalam xde berganti² ke kan.....mood raya semua nak yg baru kan yg dalam pun ahkak nak ler yg baru gak kan.

Yang nih ahkak xde pun ligat dok pk alasan kot² prebetsabu nak tanya perper coz ahkak dah mmg ada idea utk menjawab....kot² ler dia tnya kan..senang je ahkak balas je ngan soklan balik kat dia...hiksss

UTK SAPA SEMUA NIH B???????

Lepas tuh dah settle menyopping nih baru cecepat kuar ngerak balik ke umah kawan weols yg sakan shopping raya tuh....hiksss (sapakah itu...kin tolong jwb sket...muahahahaha)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Gieyana said...

dpt jugak akhirnya..hiks!

UnGu VioLet said...

Akak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
Mohon maaf zahir dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

Moga Syawal ini memberikan seribu kegembiraan, kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

Cath J said...

Ver cute... senang di bawa ke mana2.. ^_^

tuberose78 said...

ewaaahh.. raya nanti makeup kaw kaw ler...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!